Lipitabs zayıflama tableti kullanan varmı ?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
Lipitabs, günlük olarak kullanıldığında yağ moleküllerinin parçalanmasına, protein ve mineral etkisi ile vücudu korumaya, herhangi bir diyete gerek olmaksızın kilo vermenize yardımcı olmaktadır. Vücudumuzda 1 gram yağ içerisinde %9,5 oranında kalori bulunmaktadır. Yemiş olduğumuz besinlerinin kalorisinin artmasındaki en önemli etken yağdır. Bu yağ oranının kontrolünü sağladığımızda vücudumuzun kilo almasını engelleriz.

Kullananlar varmı ?

Lipitabs, günlük olarak kullanıldığında yağ moleküllerinin parçalanmasına, protein ve mineral etkisi ile vücudu korumaya, herhangi bir diyete gerek olmaksızın kilo vermenize yardımcı olmaktadır. Vücudumuzda 1 gram yağ içerisinde %9,5 oranında kalori bulunmaktadır. Yemiş olduğumuz besinlerinin kalorisinin artmasındaki en önemli etken yağdır. Bu yağ oranının kontrolünü sağladığımızda vücudumuzun kilo almasını engelleriz.

Kullananlar varmı ?

Ben 3 güngür kullanıyorum, henüz bir fadasını görmedim. Ama diyete gerek kalmadan dediği için yapmıyorum açıkçası.

Kullananlar varmı ?

Bende şimdi bu ürünü araştırıyordum! Kullananlar varsa yazabilirmi gerçekten?

Ben 3 güngür kullanıyorum, henüz bir fadasını görmedim. Ama diyete gerek kalmadan dediği için yapmıyorum açıkçası.

arkadaşlar internette bir sürü yer satıyor bunu. nerden bileceğiz orjinal mi değil mi?
belki orjinal değildir seninki arkadaşım. gerçi 3 gün çok erken. şişkinliğin vardır.daha erken falan.. biraz bekle..
ama gerçekten bende almak istiyorum ama sadece gerçeğini nerden bulacağım diye düşünüyorum... bilgisi olan?????

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde tam 10 kilo vermem lazım!!

neler denedim yok olmuyor...

şimdi bunu gördüm alıp almamak arasında kararsızım ..

bide pahalı geldi sankimsi...

ama işe yarıyorsa muhakak alıcam...

doğumdan sonra veremediğim kilolarım benle birlikte hala...

ve yaza 55 kilo girmek istiyorummmmm

( şimdi 65 kiloyum )

Zorunlu zayıflama diye kendimi takip edeceğim bir konu açtım. Yediklerimi yazıp kontrollü olacaktım. Tabi sürekli giriş yaptığım için bu arada burada yazanların olumlu mesajlarınıda okuyup kendimi motive edecektim.
Fakat konuyu açtığımdan beri doğru düzgün daha doğtusu düzenli takip yapamıyorum. Bu arada başka şeyleride denemeye çalışıyorum. Şimdi bu bahsi geçen ürtünle ilgili Seda Sayan ve Saba Tümer deki videoları izliyorum. Aslında çok ikna edici duruyor. Fakat açıkçası oaradaki video veya mesajlardan daha çok buradaki arkadaşlarımızın yazdıklarını daha güvenilir buluyorum. Sonuçta uzun vadeli ve tarafsız yaklaştıklarına inanıyorum. Fakat henüz dişe dokunur bir mesajla karşılaşmadım. Olmadı eşimi ikna edip denemek istiyorum. (şu ölüm haberlerinden sonra tamamen karşı ve aşırı tepki gösteriyor)
İkna edersem sizinle paylaşırım. En azından gözümü karartıp denemiş olurum. Tabi mutlaka bünyeye göre farklılık gösteriyorda diyor.
Ah keşke işe yarasada şu kilo sıkıntısından kurtulsak.

Zayıflama ilaçları hakkında konu açmak, yorum yapmak yasaktır...

Back
X