Merhaba, ben dusunuyorum liplifti , lutfen , bana ozelden ya da buradan yazabilir misiniz , kime oldunuz ve ne kadar verdiniz ? Cok tesekurlerMerhaba kızlar bugün 8. günüm dün dikişlerim alındı. Fotoyu aşağı bırakıyorum
Merhaba kızlar bugün 8. günüm dün dikişlerim alındı. Fotoyu aşağı bırakıyorum
Merhaba, Ben cok begendim sizin Isleminiz harika olmus Dr. nuzu ögrenebilirmiyimMerhaba Kızlar
Liplift yaptırmayı düşünenlere umarım yardımcı olabilirim. Ben 3 gün önce liplift operasyonu oldum. Dikişlerim henüz alınmadı. Öncesi ve operasyondan hemen sonra çektiğim fotoğraflarımı paylaşacağım. Sorusu olanları cevaplayabilirim. Benim dudakla burun arası mesafem 20mm ydi, 14 oldu.
Dr. kim acaba lütfen Paylasirmisinizben de yaptırdım memnunum... pembe iz zamanla morlaşıp sonrada soluyor kayboluyor o iz hep öyle kalmayacak. krem sürmeye devam ediyorum benim 5 ay oldu. iyiki yaptırdım dediğim işlem.
orxan abaslıDr. kim acaba lütfen Paylasirmisiniz
Nihal uzun çelebiMerhaba, Ben cok begendim sizin Isleminiz harika olmus Dr. nuzu ögrenebilirmiyim
Yaptirdinizmi?Istanbulda liplift yapan iyi doktorlar var mi ? Cok acil lazim , yaptirmayi dusunuyorum
Merhaba öncelikle çok guzel olmuş, amelyatı lokal olarak mı yaptınız?Merhaba Kızlar
Liplift yaptırmayı düşünenlere umarım yardımcı olabilirim. Ben 3 gün önce liplift operasyonu oldum. Dikişlerim henüz alınmadı. Öncesi ve operasyondan hemen sonra çektiğim fotoğraflarımı paylaşacağım. Sorusu olanları cevaplayabilirim. Benim dudakla burun arası mesafem 20mm ydi, 14 oldu.
Merhaba. Hangi doktora yaptırdınız acaba?ben de yaptırdım memnunum... pembe iz zamanla morlaşıp sonrada soluyor kayboluyor o iz hep öyle kalmayacak. krem sürmeye devam ediyorum benim 5 ay oldu. iyiki yaptırdım dediğim işlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?