Liplift yaptıranlar iz kalıyor mu?

bezmemis

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
46
17
8
29
Merhaba ben bu ay sonu burun ameliyatı olacağım normalde burnumla dudak arası mesafem var ameliyattan sonra daha çok gözüme çarpacağını düşünüyorum. Doktorumdan ameliyat olurken liplift yapmasını istedim ama o pek önermedi iz kalır dedi ama siz ne diyorsunuz? Nasıl bir iz kalıyor internetten baktım ama uzun süreli bi sonuç göremedim hepsi ameliyat sonrasıydı yeni gibiydi.

Benim 6 ay oldu ilk günkü gibi izlerim duruyor. Burun ameliyatı ile beraber yaptırdım. Burun kanatlarımın altındaki dikişler açıldı sadece orta kısımlarda dikişler tutu. Doktorumla iletişim kuramıyorum zaten hiç bir olumsuz durumu kabul etmiyor. Kendi kendine iyileşmesini bekliyorum. Çok geç iyileşiyor çünkü burdaki deri çok kalın.
Liplift yaptırmadan eğer üst dudağınız ince ise önce dudak dolgusu deneyin derim. Aradaki mesafeyi baya kısalyıyor. Ben liplift sonrası dolgu da yaptırdım

Benim 6 ay oldu ilk günkü gibi izlerim duruyor. Burun ameliyatı ile beraber yaptırdım. Burun kanatlarımın altındaki dikişler açıldı sadece orta kısımlarda dikişler tutu. Doktorumla iletişim kuramıyorum zaten hiç bir olumsuz durumu kabul etmiyor. Kendi kendine iyileşmesini bekliyorum. Çok geç iyileşiyor çünkü burdaki deri çok kalın.
Liplift yaptırmadan eğer üst dudağınız ince ise önce dudak dolgusu deneyin derim. Aradaki mesafeyi baya kısalyıyor. Ben liplift sonrası dolgu da yaptırdım
Dönüşünüz için çok teşekkürler. Evet izleri nerdeyse hiç geçmiyormuş veya çookk geç düzeliyormuş. Ben daha önce dudak dolgusu yapmıştım eridi tabi… ameliyattan 5-6 ay sonra dolgu ile o mesafeyi düzeltmeye karar verdim iz konusu bayağı sıkıntılı ve dediğiniz gibi iyileşme süreci çok zor… Doktorunuzla iletişimsizlik probleminize çok üzüldüm. Gerçekten çok önemli iletişimde olmak ameliyat olana kadar ilgili durup ameliyattan sonra yüzüne bakmayan doktorlar o kadar çok ki iyi seçmek lazım. Çok geçmiş olsun umarım çabucak halledersiniz

Size mesaj attım bu arada bi bakar mısınız

Bu hafta grip olmuştum sürekli o bölgeyi silmekten sanırım dikişler bir miktar daha açılmış 6 ay doldu yani hala dikişlerim açılıyor. Göz kapağını da yaptırmıştım 2 ayda neredeyse iz kalmadı. Dediğim gibi liplift dikiş yapılan bölge hem yüzün merkez noktası hem çok açık bi şekilde ortada hem deri kalın olduğu için iyileşmesi çok uzun sıkıntılı bir yer. Ameliyatın ve sonrasının bir zorluğu yok ama geçmeyen ve iyileşmeyen bir iz var. İz dışında dudağımın şeklinden memnunum. Ama benim dudağım çok ince olduğu için dudağıma dolgu yaptırdım ve tekrar tekrar yaptırıcam öyle görünüyor. İnşallah bu dikiş izleri de bir an önce geçer artık görmekten bıktım doğrusu...

Bu hafta grip olmuştum sürekli o bölgeyi silmekten sanırım dikişler bir miktar daha açılmış 6 ay doldu yani hala dikişlerim açılıyor. Göz kapağını da yaptırmıştım 2 ayda neredeyse iz kalmadı. Dediğim gibi liplift dikiş yapılan bölge hem yüzün merkez noktası hem çok açık bi şekilde ortada hem deri kalın olduğu için iyileşmesi çok uzun sıkıntılı bir yer. Ameliyatın ve sonrasının bir zorluğu yok ama geçmeyen ve iyileşmeyen bir iz var. İz dışında dudağımın şeklinden memnunum. Ama benim dudağım çok ince olduğu için dudağıma dolgu yaptırdım ve tekrar tekrar yaptırıcam öyle görünüyor. İnşallah bu dikiş izleri de bir an önce geçer artık görmekten bıktım doğrusu...
İz konusundan dolayı doktorum kesinlikle önermedi dolgu yaptırırsan daha iyi olur yoksa izi geçmez dedi. Dediğiniz gibi derisi kalınmış ve iz gözle görülecek kadar kalıyormuş. O yüzden ben de yaptırmaktan vazgeçtim ameliyattan 2-3 ay sonrs dolgu yaptırmak en mantıklısı olacak

Back
X