Arkadaşlar ben bu yöntemi 3 aydır uyguluyorum,
Haftada 1 seans kavitasyon+1 seans wella shape şeklinde uyguluyorlar.
Bu gün ölçümlerim yapılacak kilo verme ve incelme var fakat bu kavitasyondan mı yoksa kendim diyet ve yürüyüşle yırtındığım için mi bilemiyorum ama incelme var.
Bu arada arkadaşımda daha çok fark etti,çünkü ona ilaveten mezoterapi seansı eklediler,
O benden daha kilolu
arkadaşım mesajını yeni gördüm üzgünüm,ya bu yöntemi bende çok istiyorum fakat fiyatlar hakkında bilgim yok .acaba ne kadar ödüyorsun seans başına birde arkadaşın mezoterapiye ne kadar ödüyor.
bilgilendirirsen sevinirim.
arkadaşlar merhaba,
bugün itibarıyle 3 lipokav + 3 velasmooth seansımı bitirmiş bulunuyorum. önümde 2'şer seans daha var. bu sabah işlem sonrası ölçüm yaptık. her iki bacağımdan da 3'er santim incelmişim alkisalkisalkis
bunun yanında gün aşırı sabahları sokakta bisiklete biniyorum 1-1,5 saat arası. haftada bir gün yarım saatlik incelme masajı yaptırıyorum. ve bol bol su içiyorum. sonuç 3 seansta 3 santim süprizzzzz umarım tüm seanslar bittiğinde çook daha fazla olur.
Sağol arkadaşım bende düşünüyordum ve kafamdada tam bu soru vardı.Kolstolüm var benimde.Yalnız bu durumda sağlıklı bir insanda bu yöntemden sonra kolestrol hastası olabilir diye düşünüyorum çünkü kolestrollüye uygulanmamasınız sebebi kanda yağ oranı zaten fazla yani yağ kana karışıor ve bi miktarıda idrarla atılıyor ve kanın kalitesi bouluyor o zaman.Ve bu durumdaki kan bi süre sonra eski kiloyu geri getiriyor sonuç kilo aynı elde var kolstrol bu bi yorum ama kan yağı olaylarını mecburen o kadar inceledim ki yanıldığımı hiç sanmıyorum.arkadaşlar bugün kavitasyon hakkında bilgi almak için bir güzellik merkezine gittim.oranın sahibi bayan dr.bana herkese yapılmadığını söyledi ve kolestrolüm olup olmadığını sordu.bende 3 ay önce kolestrolüm olduğunu öğrendimi ve ilaç kullandığımı söyledi.dr hanım bu durumda kavitasyon uygulamasının bana yapılamayacağını söyledi malesef.ve bana iyiki buraya gelmişsiniz başka salonlarda bunların dikkate alınmadığını ve uygulama yapıldığını söyledi.aslında çok ciddi bir uygulamaymış arkadaşlar bilginiz olsun heryere yaptırmayın ve önceden tahlil yaptırın şeker,kolestrol,vs...çünki bu rahatsızlıklarda kesinlikle uygulanmıyor.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?