Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanmaya başlayalı bugün 3. günüm. sabah 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum sonrasında kahveyle kahvaltıyı geçiştiriyorum. bir adet lipomagnet içip yarım saat sonra birkepekli tost yiyorum saat 12 gibi. gün içerisinde yeşilçay ve 2-3 lt su içiyorum. akşam saat 7 gibide ne yemek varsa bir tabak ekmeksiz onu yiyorum sonrasında gece adaçayı vs gibi bitki çayıiçiyorum. 2 aylık kür aldım lipomagneti.bu şekilde 15-20 kg vermeyi hedefliyorum bana tavsiye edebileceğiniz başka birşey var mı?
Merhabalar ben aldım ve kullandım kesinlikle hikaye sakın almayın. Ben de almadan önce ilk buraya girip bakmıştım biri kullandı da memnun kaldı mı ? acaba diyerek baktım ama bir iki fake yorumdan başka birşey göremedim. Sadece benim gibi paranız boşa gitmesin diye yazıyorum sakın almayın hikaye...Sevgiyle kalınArkadaşlar lipomagnet işe yaradı mı bende almak istiyorum yardımcı olur musunuz
ben lipo magnet kullandım içerisinde gojide varmıs seda akkül tavsiyesi ilk ayda 6 kilo verdim umarım geri almam ilgilenen arkadaşlara tavsiyem
Nasılsın şimdi son durumun ne canım.
Verdin mi kilo??
Hey kanka :))) Lipo'ya bakayım dedim seni gördüm selam vereyim dedimNasılsın şimdi son durumun ne canım.
Verdin mi kilo??
Kilo verdirmiyor demişler ama benim yakın arkadaşım kullanıyor 17 günde 4 kg verdi. O çeldi aklımı. Bi deneyeceğim.Hey kanka :))) Lipo'ya bakayım dedim seni gördüm selam vereyim dedimBen sipariş ettim kız deneyip sana haber veririm.
Selam canım benim....Kilo verdirmiyor demişler ama benim yakın arkadaşım kullanıyor 17 günde 4 kg verdi. O çeldi aklımı. Bi deneyeceğim.
Hey kanka :))) Lipo'ya bakayım dedim seni gördüm selam vereyim dedimBen sipariş ettim kız deneyip sana haber veririm.
Selam canım benim....
Bilmiyorum benimde kafam karismisti ama doğru düzgün net bilgi olmayınca vazgeçtim....
Ben yürüyüşe başladım...
Yediklerime dikkat ediyorum....
Himm senin arkadasin kullanmış tamam o zaman haber ver unutma bebeğim![]()
Tamam kuşum benim. Ben de spor salonuna yeniden başladım, diyet yapıyorum. Arkadaşım bu lipodan içiyor. Çok enerji veriyor, sürekli spor yapasım geliyor bi de tok tutuyor dedi. İnanmıyorum plasebo etkisi olabilir ama merak da ettim. Deneyeceğim, kamu görevi yapacağım![]()
Valla kızın dediği gibi bana enerji verse yeter. Başka bişey istememZaten sporda yapıyorsan etkisi de varsa erir gidersin
Bekliyorum haberlerinii