• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lipomagnet kullandım şimdilik bir sıkıntı yok

lipo magnet kullanıp benim gibi kilo veren varmı

• evet

OY: 1 11,1%
  • hayır

OY: 8 88,9%

• Ankete Katılan
    9

sanay12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
8
0
1
37
ben lipo magnet kullandım içerisinde gojide varmıs seda akkül tavsiyesi ilk ayda 6 kilo verdim umarım geri almam ilgilenen arkadaşlara tavsiyem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün siparis verdim gelmesini bekliyorum. Çok heyecanlıyım inşallah ise yarar ya. 2 aylık kürünü aldım 349 tl ye. Yaklaşık 15-20 arasında kilo vermek istiyorum.

Arkadaşlar lipomagnet işe yaradı mı bende almak istiyorum yardımcı olur musunuz

bugün geldi kullanmaya başlıyorum bakalım..korkmuyorum değil ama.

İnşallah sonuç alırsın bende şimdilik 1 aylık alsam diyorum ..n11. Com sitesinde almak istiyorum hem faturalida iade etme şansım da var:110:

Arkadaşlar ben pazarlama üzerine çalışıyorum, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben kullanmaya başlayalı bugün 3. günüm. sabah 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum sonrasında kahveyle kahvaltıyı geçiştiriyorum. bir adet lipomagnet içip yarım saat sonra birkepekli tost yiyorum saat 12 gibi. gün içerisinde yeşilçay ve 2-3 lt su içiyorum. akşam saat 7 gibide ne yemek varsa bir tabak ekmeksiz onu yiyorum sonrasında gece adaçayı vs gibi bitki çayıiçiyorum. 2 aylık kür aldım lipomagneti.bu şekilde 15-20 kg vermeyi hedefliyorum bana tavsiye edebileceğiniz başka birşey var mı?

ben kullanmaya başlayalı bugün 3. günüm. sabah 1 saat kadar yürüyüş yapıyorum sonrasında kahveyle kahvaltıyı geçiştiriyorum. bir adet lipomagnet içip yarım saat sonra birkepekli tost yiyorum saat 12 gibi. gün içerisinde yeşilçay ve 2-3 lt su içiyorum. akşam saat 7 gibide ne yemek varsa bir tabak ekmeksiz onu yiyorum sonrasında gece adaçayı vs gibi bitki çayıiçiyorum. 2 aylık kür aldım lipomagneti.bu şekilde 15-20 kg vermeyi hedefliyorum bana tavsiye edebileceğiniz başka birşey var mı?

Nasılsın şimdi son durumun ne canım.
Verdin mi kilo??

hayır hiçbirişe yaramadı.. hepsi yalan!sözde kesin kilo veriliyordu.. laf!sadece para tuzağı bunlar sakın kanmayın

Arkadaşlar lipomagnet işe yaradı mı bende almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhabalar ben aldım ve kullandım kesinlikle hikaye sakın almayın. Ben de almadan önce ilk buraya girip bakmıştım biri kullandı da memnun kaldı mı ? acaba diyerek baktım ama bir iki fake yorumdan başka birşey göremedim. Sadece benim gibi paranız boşa gitmesin diye yazıyorum sakın almayın hikaye...Sevgiyle kalın

ben lipo magnet kullandım içerisinde gojide varmıs seda akkül tavsiyesi ilk ayda 6 kilo verdim umarım geri almam ilgilenen arkadaşlara tavsiyem

Bence bu tamamen reklam... Sistem nitelikli dolandırıcılıktan başka birşey değil.. Ürün iadesi yok.. Hologramların iki üründen biri sahte.. Vereceğinize kilo alıyorsunuz..!!

Nasılsın şimdi son durumun ne canım.
Verdin mi kilo??

Ürünü iade etmeye çalışın, kesinlikle almıyorlar. Ben bir haftada 2 kilo aldım şok oldum. İade etmek istedim, önce kullanmadan iade almıyoruz dediler, sonra kullanmışsınız almıyoruz dediler. Üstelik call-centerları kaba ve ukala.. Kandırılıyoruz.. Sağlığınızdan olmayın!!..

Kesinlikle almayın oara tuzağı diğerleri gibi... Hiçbir işe yaramıyor bundan sonra asla böyle şeylere para vermeyeceğim çok kızdım kendime...

Hey kanka :))) Lipo'ya bakayım dedim seni gördüm selam vereyim dedim :p Ben sipariş ettim kız deneyip sana haber veririm.
Kilo verdirmiyor demişler ama benim yakın arkadaşım kullanıyor 17 günde 4 kg verdi. O çeldi aklımı. Bi deneyeceğim.

Kilo verdirmiyor demişler ama benim yakın arkadaşım kullanıyor 17 günde 4 kg verdi. O çeldi aklımı. Bi deneyeceğim.
Selam canım benim....
Bilmiyorum benimde kafam karismisti ama doğru düzgün net bilgi olmayınca vazgeçtim....
Ben yürüyüşe başladım...
Yediklerime dikkat ediyorum....

Himm senin arkadasin kullanmış tamam o zaman haber ver unutma bebeğim:KK200::KK200:

Hey kanka :))) Lipo'ya bakayım dedim seni gördüm selam vereyim dedim :p Ben sipariş ettim kız deneyip sana haber veririm.

Selam canım benim....
Bilmiyorum benimde kafam karismisti ama doğru düzgün net bilgi olmayınca vazgeçtim....
Ben yürüyüşe başladım...
Yediklerime dikkat ediyorum....

Himm senin arkadasin kullanmış tamam o zaman haber ver unutma bebeğim:KK200::KK200:

Tamam kuşum benim. Ben de spor salonuna yeniden başladım, diyet yapıyorum. Arkadaşım bu lipodan içiyor. Çok enerji veriyor, sürekli spor yapasım geliyor bi de tok tutuyor dedi. İnanmıyorum plasebo etkisi olabilir ama merak da ettim. Deneyeceğim, kamu görevi yapacağım :D

Tamam kuşum benim. Ben de spor salonuna yeniden başladım, diyet yapıyorum. Arkadaşım bu lipodan içiyor. Çok enerji veriyor, sürekli spor yapasım geliyor bi de tok tutuyor dedi. İnanmıyorum plasebo etkisi olabilir ama merak da ettim. Deneyeceğim, kamu görevi yapacağım :KK70:

Zaten sporda yapıyorsan etkisi de varsa erir gidersin:super::super::super:
Bekliyorum haberlerinii

Back
X