lipomatik

Ne zaman lipo ya karar versem , ne olursa olsun kesin kararlıyım yaptıracağım desem buralardaki konuları yorumları okuyorum ve jet hızıyla vazgeçiyorum :KK70: :KK53:

Eli baby dr ferruh bingül lipomatik yapıyor ben yeni meme büyütme ameliyatı oldum aslında karın yağlarımı da lazer lipoliz ve lipomatik ile aldırtacaktım çok içime sinmişti ama param yetmedi şimdilik meme ile başladım ama mutluyum
Meme buyutme ameliyatini nasol oldunuz yag transferi seklinde mi yoksa silikon mu

Bnde ibrahim beye lipomatik olMak istiyorum fakat cok ürkütücü geliyor 😔o çubuğun girişi fln hissediliyor mu lipomatik te

Bnde ibrahim beye lipomatik olMak istiyorum fakat cok ürkütücü geliyor 😔o çubuğun girişi fln hissediliyor mu lipomatik te
Ameliyatlarda insanları canlı canlı kesiyorlar anestezi altında olduğu için birşry hissemitmiyor mümkün olur mu hiç o şekilde allah aşkına

Ya arkadaşlar ben lipomatik oldum burada abartıldığı gibi bir şey yok ,hem göğüs ameliyatı hem lipo matik aynı anda oldum ,göğüs ameliyatı evet ağır en çok o acıdı , ama lipomatik hissetmedim bile niye bu kadar abartıldığını anlamadım🤔🤔

Back
X