Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne zaman lipo ya karar versem , ne olursa olsun kesin kararlıyım yaptıracağım desem buralardaki konuları yorumları okuyorum ve jet hızıyla vazgeçiyorum
Ne zaman lipo ya karar versem , ne olursa olsun kesin kararlıyım yaptıracağım desem buralardaki konuları yorumları okuyorum ve jet hızıyla vazgeçiyorum
Eli baby dr ferruh bingül lipomatik yapıyor ben yeni meme büyütme ameliyatı oldum aslında karın yağlarımı da lazer lipoliz ve lipomatik ile aldırtacaktım çok içime sinmişti ama param yetmedi şimdilik meme ile başladım ama mutluyum
Ya arkadaşlar ben lipomatik oldum burada abartıldığı gibi bir şey yok ,hem göğüs ameliyatı hem lipo matik aynı anda oldum ,göğüs ameliyatı evet ağır en çok o acıdı , ama lipomatik hissetmedim bile niye bu kadar abartıldığını anlamadım