Liposuction deformiteleri

eata26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
3
2
1
44
Arkadaşlar merhaba, kötü bir liposuction geçirdim. Sırtımın aşağı tarafında tuhaf bir yağ birikimi var özellikle sırt üstü yattığımda daha da belirginleşiyor ve gerçekten çok üzülüyorum. Aslında boyum ve kilom son derece normaldi fakat yağ enjeksiyonuyla popo büyütmek için liposuction yapıldı. Çünkü love handle denilen bölgemde fazlalık vardı. Fakat garip olan bu fazlalıklar hala yerinde duruyor. Üstelik popo büyütmede de kayda değer bir sonuca ulaşamadım. Yani paramla rezil oldum diyebilirim. Artık popo büyütmeyi geçtim oluşan sorunları düzeltsem yeter gözüyle bakıyorum. Şimdi revizyon için başka bir doktor bakıyorum. En korktuğum şey ise benim yağ birikimi diye adlandırdığım şeyin deri sarkması olması ve sırt gerçeye falan ihtiyaç duymam Eğer başına böyle bir şey gelmiş olan varsa bana doktor önerisinde bulunabilir mi? Aslında burada Ercan Karacaoğlu'nun bu konuda başarılı olduğunu okumuştum bana daha detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Bir de lazer liposuction'un deriyi sıkılaştırdığını duydum. Bu konudaki deneyimleriniz neler? Bu arada 9 ay bitti ameliyat olalı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

kaderdaşım benim bende yağ ile bacak enjeksiyonu yaptırdım bacaklarım yine fena olmadı ama göbeğim ve iç bacağım kötü senin tam olarak sorunun nedir ben cilt sıkılaştırması yaptırıcam bi ihtimal düzülecek.
özelden konuşalım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…