- 6 Mayıs 2019
- 937
- 578
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Kızlar merhaba,
Öncelikle linkteki before afterları incelemenizi öneririm. ArtLipo Plastic Surgery
Aslında uzun zamandır aklımda olan bir şeydi fakat evde olduğumuz bu süreçte özellikle daha çok araştırmaya başladım. Şöyle ki oldukça zayıf olmama rağmen bacaklarımda özellikle diz bölgemde sarkmalar ve yağlanmalar mevcut, diz bölgem feci yani
Diz liposuction ile ilgili çok bilgi edinemediğim için araştırırken buraya rastladım ve sonuçlara çok şaşırdım. Bi kere sonuçlar gerçekten inanılmaz kapkalın bacaklar bile sütun gibi oluyor ve hastayı tamamen uyutmadan yapıyorlar, kontrollü bir şekilde hastanın ayağa kalkmasını isteyerek ona göre düzeltme vs yapıyorlar. Sonuçlar bacak bölgesinde bu kadar iyiyse ümitlendim açıkçası
Türkiye’de yok sanırım bu tarz ameliyatlar yapılmıyor sanırım.
Sizin de yorumlarınızı bekliyorummmm, ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle linkteki before afterları incelemenizi öneririm. ArtLipo Plastic Surgery
Aslında uzun zamandır aklımda olan bir şeydi fakat evde olduğumuz bu süreçte özellikle daha çok araştırmaya başladım. Şöyle ki oldukça zayıf olmama rağmen bacaklarımda özellikle diz bölgemde sarkmalar ve yağlanmalar mevcut, diz bölgem feci yani

Sizin de yorumlarınızı bekliyorummmm, ne düşünüyorsunuz?