• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

liposuction sonrası sarkma olur mu

edaaa89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
78
3
1
39
arkadaşlar
liposuction sonrası deride sarkma olur mu
selülid gibi olurmu yağ alınan yerler

Yaklasik 15 gun icinde liposuction yaptiracagim gobek ve bel cevreme karin germe olmayacagim ben de merak ediyorum

8 kg fazlam var bende ayni sekilde yaptiracagim
ben bi de seyi merak ediyorum
karın yağlarıyla popo sekillendirirsek
sonra o popoda ki yağların birazı eriyormuş ya
popoda selülid olur mu
yağlar eriyince
popo seklinde bozulma olur mu

Ben lipo+karın germe oldum. Eğer cildiniz sarkmaya elverişliyse sarkabilir. Lakin zaten bunu cerrahınızın size söylemesi gerekerdi detaylı konuşmadınız mı? Sarkma riski yüksek olan hastalara lipoyla beraber karın germe de öneriyorlar.
Popoda selülit olabilir çünkü tamamen yağdan oluşuyor lütfen çok iyi araştırın bbl yapacak cerrahı çünkü riski en yüksek estetik ameliyatlardan biri

Ben lipo+karın germe oldum. Eğer cildiniz sarkmaya elverişliyse sarkabilir. Lakin zaten bunu cerrahınızın size söylemesi gerekerdi detaylı konuşmadınız mı? Sarkma riski yüksek olan hastalara lipoyla beraber karın germe de öneriyorlar.
Popoda selülit olabilir çünkü tamamen yağdan oluşuyor lütfen çok iyi araştırın bbl yapacak cerrahı çünkü riski en yüksek estetik ameliyatlardan biri
tesekkür ederim
karın germe ve lipo işleminden önce göbeginiz sert şiş bi göbekmiydi
yoksa yumuşak bi göbekmiydi
bi de kaç kilo fazlanız vardı

ben hiç doktorla görüşmedim
araştırma aşamasındayım
burada deneyimli arkadaşlardan yardım fikir almak istedim
özellikle karın yağlarıyla popo sekillendiren bi arkadas varsa
yorumunu çok merak ediyorum
siz karın germeden memnun musunuz

Bbl nedir neden riski fazla

tesekkür ederim
karın germe ve lipo işleminden önce göbeginiz sert şiş bi göbekmiydi
yoksa yumuşak bi göbekmiydi
bi de kaç kilo fazlanız vardı
Hayır yumuşaktı benim kilo fazlam yoktu sarkmam vardı. Hatlarım daha da güzelleşsin ve kaslarım belli olsun diye hocam lipo da yaptı

ben hiç doktorla görüşmedim
araştırma aşamasındayım
burada deneyimli arkadaşlardan yardım fikir almak istedim
özellikle karın yağlarıyla popo sekillendiren bi arkadas varsa
yorumunu çok merak ediyorum
siz karın germeden memnun musunuz
Evet ben karın germeden çok memnunum. Görüşmeye başladığınızda cerrahlar daha da şekillendirecektir aklınızı merak etmeyin😊 ilk ay zor. Acıdan değil hareket kısıtlılığından. 2 ay korse çıktığında o kadar rahat ve mutlu oluyorsunuz ki

Bbl nedir neden riski fazla
Bbl popoya yağ enjektesi. Vücuttan lipoyla alınan yağlar popoya enjekte ediliyor. En yüksek ölüm oranı olan ameliyat olduğu bir cerrahi raporda belirlenmiş. En önemli riski yağ embolisi. Popo anotomisi vücudumuzun en zor yerlerinden biri. Yani yanlışlıkla o yağlar damarlara giderse tıkar damarlarınızı. Bu da ölüme yol açıyor haliyle. Enfeksiyon riski de yüksek ama bu her ameliyatta var. Popo nemli ve sürekli üstüne oturduğumuz bölge olduğu için risk yine daha yüksek. Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi riskler de var.

Bu her ameliyatta var eğer istiyorsanız yapmanız gereken şey çok güzel bi cerrah seçmek. Para için her şeyi yapan cerrahlardan uzak durun. Doktorunuzla olumlu olumlu her şeyi konuşun 🙏

Bbl popoya yağ enjektesi. Vücuttan lipoyla alınan yağlar popoya enjekte ediliyor. En yüksek ölüm oranı olan ameliyat olduğu bir cerrahi raporda belirlenmiş. En önemli riski yağ embolisi. Popo anotomisi vücudumuzun en zor yerlerinden biri. Yani yanlışlıkla o yağlar damarlara giderse tıkar damarlarınızı. Bu da ölüme yol açıyor haliyle. Enfeksiyon riski de yüksek ama bu her ameliyatta var. Popo nemli ve sürekli üstüne oturduğumuz bölge olduğu için risk yine daha yüksek. Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi riskler de var.

Bu her ameliyatta var eğer istiyorsanız yapmanız gereken şey çok güzel bi cerrah seçmek. Para için her şeyi yapan cerrahlardan uzak durun. Doktorunuzla olumlu olumlu her şeyi konuşun 🙏
cevabınız çok açıklayıcı
sanırım bu konuda bilgilisiniz
Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi risklerini düşünmemiştim
sadece selülid gibi olursaya takılmışım
Çok tesekkür ederim :KK200:

Yok ben bir yerime yağ enjekte ettirmeyecegim sadece yağ aldiracagim

Bugun bir doktorla gorustum izmirde tek basina liposuction i onermedi beraberinde karin germede onerdi.Bilemedim boyum 160 kilom 63.Butun kilom gobek bel sirt cevresine toplanmis yani üst kısmima.Vucut kitle endeksine gorede alacagi yağ 3 litreymis.Karin germe ameliyati zor bir ameliyat ayni zamanda meme kucultmede olacagim cok gelirmi zorlarmi gerek varmi.Liposaksindan sonra deri sarkmasindan rahatsiz olursam bilahare yaptirmak daha mantikli degilmi.Kafam iyice karisti

Back
X