• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction sonrası yağlarıyla popo büyüten var mı

edaaa89

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
125
12
13
39
arkadaşlar
Liposuction sonrası yağlarıyla popo büyüten var mı
1 ya da 2 yıl sonra sonuç ne
yağlar bele falan dağılır mı

Hayır dağılmaz. O dolguda olan bir şey. Ama BBL bin de birtakim riskleri var. Mesela birincisi ve en önemlisi yağ enbolisi riski. Bir diğer risk BBL sonrası popo çok büyüdüğü için popo liposaksin yaptıran da çok kişi olduğu soyleniyo. BBL sonrası yağların yarısi eriyormus ve kalan kısmı da 8-10 yıl arası kaliciymis. Bir de erime olurken eşit erime de olmayabilir ve orantisisizlik da ortaya çıkabilir. Ama söylediğiniz gibi yağ bele falan kaymaz.

Hayır dağılmaz. O dolguda olan bir şey. Ama BBL bin de birtakim riskleri var. Mesela birincisi ve en önemlisi yağ enbolisi riski. Bir diğer risk BBL sonrası popo çok büyüdüğü için popo liposaksin yaptıran da çok kişi olduğu soyleniyo. BBL sonrası yağların yarısi eriyormus ve kalan kısmı da 8-10 yıl arası kaliciymis. Bir de erime olurken eşit erime de olmayabilir ve orantisisizlik da ortaya çıkabilir. Ama söylediğiniz gibi yağ bele falan kaymaz.
yamuk yumuk bi popo kalabilir geride o zaman

ben sitede yaptıran birinden ne yaşadığını duymak istemiştim
doktorların paylaşımlarında süper duruyor
onlar hemen operasyon sonrası
2 yıl sonra falan nasıl oluyor
onu merak ediyorum

Back
X