Liposuction ve mutlu sonuç :)

marymeryem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
8
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce Nazmi Bayçın'a olduğum liposuction ameliyatından biraz bahsetmek istiyorum. herkesin merak ettiği ve korktuğu bir ameliyat sanırm ama korkulcak birşey yokmuş onu gördüm. operasyona girmeden önce endişelerm vardı ama daha önce de başka bir operasyonda görüştüğm doktoruma güveniyordum yinede sonuçta memnun kalcağmı düşünüyordm ve öylede oldu. pek ağrım olmadı hatta nerdeyse hiç. belim tamamen inceldi şuan. uzun zmandır spor yapıp yemek yemeyip de veremediğm fazlalıkların sarkmaların bir anda gittiğini görünce insan mutlu oluyorr :)) tam sonucu da 2-3 ay sonrasında görceğimi biliyorm tabi bekliyorum :) var mı benim gibi mutlu tecrübelerini paylaşçak kimseler :)

çok geçmiş olsunn :) benim bir arkadaşm da liposuction ve lazer epilasyon Nazmi Bey'e görünmüştü :) o da çok memnundu :)) ben de hastası oldum yakın bir zaman öncee :)

merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce Nazmi Bayçın'a olduğum liposuction ameliyatından biraz bahsetmek istiyorum. herkesin merak ettiği ve korktuğu bir ameliyat sanırm ama korkulcak birşey yokmuş onu gördüm. operasyona girmeden önce endişelerm vardı ama daha önce de başka bir operasyonda görüştüğm doktoruma güveniyordum yinede sonuçta memnun kalcağmı düşünüyordm ve öylede oldu. pek ağrım olmadı hatta nerdeyse hiç. belim tamamen inceldi şuan. uzun zmandır spor yapıp yemek yemeyip de veremediğm fazlalıkların sarkmaların bir anda gittiğini görünce insan mutlu oluyorr :)) tam sonucu da 2-3 ay sonrasında görceğimi biliyorm tabi bekliyorum :) var mı benim gibi mutlu tecrübelerini paylaşçak kimseler :)

Mrehaba öncelikle çok geçmiş olsun .Ben de çok düşünüyorum olmayı.Siz sadece karından mı oldunuz.Ben basen bacak ve karın hatta kollardan bile olmak istiyorum.Sorması ayıp fakat nekadara maloldu.sİZ LİPOSAKŞIN MI LİPOLİZ Mİ OLDUNUZ.SORULAR ÇOK...

Evet sadece karnımdan oldum :)) 4000 liraya.. Liposuction oldum :)
Geçmiş olsun o zaman şimdiden :)

Mrehaba öncelikle çok geçmiş olsun .Ben de çok düşünüyorum olmayı.Siz sadece karından mı oldunuz.Ben basen bacak ve karın hatta kollardan bile olmak istiyorum.Sorması ayıp fakat nekadara maloldu.sİZ LİPOSAKŞIN MI LİPOLİZ Mİ OLDUNUZ.SORULAR ÇOK...

Bende şu an Dr arama çabasındayım p.tesi Ali sakinsele muayeneye gidicem bakalım

Ben 18 haziranda karın hariç bu bölgelerden oldum, hatta diz kapaklarıma da yaptırdım. Yeni yeni rahat oturup kalkmaya başladım. Yani otururken veya yatarken ağrıyor ama oturur oturmaz ağrı kesiliyor. İlk geceden beri sağa sola dönme hariç rahat uyuyabildim. Operasyon sırasında bacaklarımdan bir agrı hissetmedım ama kollarımda az da olsa hissettim. Agrı eşiğim yüksektir o nedenle ah vah yapmadım ama hissettim. İlginç olan operasyon sonrası kollarımda degil bacaklarımda agrı hissettim. Spor yapmayan birinin birden 1-2 saat ağır spor yaptıgını farzedin, işte öyle kas ağrısı gibi. Ertesi sabah kızımı trenle okula bile götürdüm. Yavas hareket ettim tabi.

Daha birşey farketmedim çünkü malum ödem var. Hatta son iki gündür fazlalaştı, korsenin gerilmesinden anlıyorum. İlk günden beri dr un verdiği kremi sürüyorum. Eşim fark var diyor ama kıyafet denemeden emin olamam yani kendi gözlerimle görmek istiyorum. Bacaklarım şiş oldugu ve kanül girişlerinin olduğu noktalar hassas olduğu için şimdilik dar birşey giyemiyorum. Bekliyorum sabırla.

Fiyatı ve dr ismini versem bir işe yarayacağını sanmıyorum çünkü yurt dışında yaptırdım. Ama şunu söyleyebilirim Mart ayında İstanbul'da Ataşehir'de Esteti... diye bir yerle görüşmüştüm. Bu saydıgım bölgelere karın ve bel de ilave olunca pazarlık sonucu 5.700 + 250 TL korse fiyatı ilave etmişlerdi. Hesaplamayı şöyle yapmıştı oradaki bayan. Tek bölge 4.000 TL. İlave her bölge için +500 TL. Yani basen, bel, karın, diz kapakları ve üst kollar olarak 6 bölge hesaplamıştı. Hatta benim bel ve karın bölgemden fazla şikayetim yok yaptırmayı düşünmüyorum dediğim zaman çok az bir indirim yapmıştı. Dr. un ilgisi açıklaması iyiydi ama yaptırmak istemediğim halde karnımın ve belimin kötü göründüğünü mutlaka o bölgelere de yapılması gerektiğini diretmesi hoşuma gitmedi. İki doğum yaptım hiç çatlağım yok, pantolon kenarından fışkırma yok, otururken katlanma yok hatta diyet yaptığım zaman ilk karnım düzleşir. İstemiyorum dediğim halde yok yapılması lazım demesi beni kızdırmıştı. Aynı şekilde benimle fiyat tarih hakkında konuşan bayanın tavırları hoşuma gitmediği için orada yaptırmadım.

Back
X