sevgili zerdeniz
bende 2 hafta önce liposuction yaptırdım. şimdi neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanıyorum. ince bi vücudum olmasına rağmen, diyet ve sporla erimeyen basenlerim vardı ve çıkıntı şeklinde, popom dikdörtgen görünüyodu resmen. yeni küçük bir kitle ama inanılmaz görüntüyü bozuyodu. şimdi gittiler!!! ben bile inanamıyorum hala. üstelik ne ağrı ne sızı.. morluklar geçmeye başladı bile. bu hafta da lpg ye başlıycam. hiç düşünme hemen yaptır. o tuhaf çıkıntılarla yaşadığımız günlere yazık valla.... bende ankarada oldum. gürcan aslan a.. ank. hast plastik cerrahi şefi. memnun kaldım.. kolay gelsin. inşallah dilediğin gibi olsun.
eevt en etkılı yol lıposuctıon ben gecen sene hazıran da yaptırdım çok memnunum o cıkıntılar yok benım doktorum trabzonda su an ankarada serdar öztürk varmıs o da çok ıyıymıs dogumdan sonra bacak gerdırme yı ona yaptırıcam
eevt en etkılı yol lıposuctıon ben gecen sene hazıran da yaptırdım çok memnunum o cıkıntılar yok benım doktorum trabzonda su an ankarada serdar öztürk varmıs o da çok ıyıymıs dogumdan sonra bacak gerdırme yı ona yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?