Liposuction yaptıran mutlaka yazsın?

zerdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
3
0
86
Manisa
arkadaşlar basenlerimden bıktım artık bunun tek kurtuluşu ameliyat olmaktan geçiyo kanısna vardım. ama bana bu konuda yardım edecek arkadalar arıyorum kime gideyim memnun kalanlar mutlaka yazsın ...

eevt en etkılı yol lıposuctıon ben gecen sene hazıran da yaptırdım çok memnunum o cıkıntılar yok benım doktorum trabzonda su an ankarada serdar öztürk varmıs o da çok ıyıymıs dogumdan sonra bacak gerdırme yı ona yaptırıcam

arkadaşım serdar hocanın adını duydum liposakşın yaptırdınızmı bir cevap verirseniz sevinirim bende serdar hocayı düşünüyorum burda da olumsuz eleştiriler okudum bu konu hakkında... selamlar

sevgili zerdeniz
bende 2 hafta önce liposuction yaptırdım. şimdi neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanıyorum. ince bi vücudum olmasına rağmen, diyet ve sporla erimeyen basenlerim vardı ve çıkıntı şeklinde, popom dikdörtgen görünüyodu resmen. yeni küçük bir kitle ama inanılmaz görüntüyü bozuyodu. şimdi gittiler!!! ben bile inanamıyorum hala. üstelik ne ağrı ne sızı.. morluklar geçmeye başladı bile. bu hafta da lpg ye başlıycam. hiç düşünme hemen yaptır. o tuhaf çıkıntılarla yaşadığımız günlere yazık valla.... bende ankarada oldum. gürcan aslan a.. ank. hast plastik cerrahi şefi. memnun kaldım.. kolay gelsin. inşallah dilediğin gibi olsun.

serdar hoca hkdamı olumsuz elestrıler duydun anlamadım tam olarak ,ben ona yaptırmadım ama yaptıran kısıyle gorustum çok memnun kaldıgını belırttı amelıyattan sonra bı daha gorusmedık ama cok tıtız calıstıgını bacak basen bel yaklasık 4 saat surdugunu soyledı,
bende dogumdan sonra iç bacak yaptırcam serdar beye ınsallah

aslına bakarsanız operasyonlar birazda şans gibi geliyo bana ayn doktora ameliyat olan birçok kişi aynı fikirde olmuyo bu birazda hastanın ne istediğine bağlı bazı hastalar inanılmaz isteklerle çıkıyo doktorun karşısına bazıları ise olan bitenden memnun kalıyo ama herzaman şunu savunurum opersyondan sonra eski halini unutup yeni halini beğenmeyenlerin sayısı çok fazla ama zamanla alışılıyo. önce kendi içindeki psikolojik durumdan kendimizi kurtarmamız gerekir. mesela üniversiteden bi arkadaşım burnunu yaptırdı sonra doktoruyla mahkemelik oldu ben o doktorun hocasına yaptırmıştım gayet iyi durumdayım ikiside şu an ankarada belki binlerce ameliyat yapan insanlar ama arada çıkıyo böyle tuhaf durumlar. tabiki araştırmak gerekir iyi bi doktor bulmak gerekir fakat çok üzerinede düşünce sakınan göze çöp batar misali sonuçlarlada karşılaşabiliriz

Kızlar bende serdar öztürk e liposuction yaptırmaya karar verdim.4 martta olacağım kısmetse.Lütfen serdar beye ameliyat olanlar bilgi verebilir mi?

ya bende liposuction yaptırmak istiyorum ama işim dolayısıyla mardinden çıkamıyorum burda nerde yapabilirim bilgisi olan var mı?

Selam Figosans,

Doktorun tam olarak nerden delik açtı? ız kaldı mı? Vaser lipo. mu yaptırdın?
Ben basenle beraber popomun altından da ince bir katman aldrımak istiyorum, tam popo altında çizgiler var, incecik bir yağ birikiminden.. senin o bölgenden birşey alındı mı sadece basen mi? iç bacak ya da arkadan alınmadı mı? iz ne kadar kaldı? cvp verebilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür..

sevgili zerdeniz
bende 2 hafta önce liposuction yaptırdım. şimdi neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanıyorum. ince bi vücudum olmasına rağmen, diyet ve sporla erimeyen basenlerim vardı ve çıkıntı şeklinde, popom dikdörtgen görünüyodu resmen. yeni küçük bir kitle ama inanılmaz görüntüyü bozuyodu. şimdi gittiler!!! ben bile inanamıyorum hala. üstelik ne ağrı ne sızı.. morluklar geçmeye başladı bile. bu hafta da lpg ye başlıycam. hiç düşünme hemen yaptır. o tuhaf çıkıntılarla yaşadığımız günlere yazık valla.... bende ankarada oldum. gürcan aslan a.. ank. hast plastik cerrahi şefi. memnun kaldım.. kolay gelsin. inşallah dilediğin gibi olsun.

Selam Figosans,

Doktorun tam olarak nerden delik açtı? İz kaldı mı? Vaser lipo. mu yaptırdın?
Ben basenle beraber popomun altından da ince bir katman aldrımak istiyorum, tam popo altında çizgiler var, incecik bir yağ birikiminden.. senin o bölgenden birşey alındı mı sadece basen mi? iç bacak ya da arkadan alınmadı mı? iz ne kadar kaldı? cvp verebilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür..

eevt en etkılı yol lıposuctıon ben gecen sene hazıran da yaptırdım çok memnunum o cıkıntılar yok benım doktorum trabzonda su an ankarada serdar öztürk varmıs o da çok ıyıymıs dogumdan sonra bacak gerdırme yı ona yaptırıcam

trabzonda demişsinz, doktorun adını ve maliyeti öğrenebilirmiyim canım? mesaj yollıycaktım ama 100 tane mesajım olmadığından yollayamadım:) erken görürsün umarım

Merhabalar, sevdes! Özel mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum :44: Size liposuction ile ilgili sorularım olacaktı, yaptırmayı düşünüyorum da :25: yaptırmaya kesin karar verdiğimde Trabzon'da yaptıracağım, forumda sizin de orada yaptırdığınızı okudum. Nerede ve kime yaptırdınız acaba? Sanırım bi 5 yıl kadar önce yaptırmış olmalısınız, şimdi sonuç nedir? Pişman mısınız yoksa "İyi ki yaptırdım" mı diyorsunuz? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum :15: Şimdiden teşekkürler...

Back
X