Lipsuction sonrası morluk ve sertlik

Fatttma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
10
5
1
34
Kızlar merhaba bu konu hakkında cok baslık acılmş ama bende tekrar sormak ve görüşlerinizi almak istıyorum
16 eylülde tümbacak liposuction ve karın germe amelıyatı oldum bugün tam ıkı hafta doldu ama bacagımın özellikle diz cevrem asırı sert ve morluklar var bu sürec bu kadar uzun oluyormuydu karın germedeki kesi bile kapandı ama bacaklarım cok kötü ve günlük yasantımı cok zorluyor birde ayaklarım 38 iken 41 numaraya zor sıgıyor o derece şişti bu durumu yasayanlar varmı varsa kimler ne kdar zamanda iyileşti acaba yardımcı olur musnuz

Merhaba canım, geçmiş olsun. Bende aynı kombine ameliyatı olmak istiyorum. Tanidigim var yaptıran ama bu kadarını duymadım. Bana da fikir olsun diye doktorunuzu söyler mısınız?

Merhaba canım, geçmiş olsun. Bende aynı kombine ameliyatı olmak istiyorum. Tanidigim var yaptıran ama bu kadarını duymadım. Bana da fikir olsun diye doktorunuzu söyler mısınız?
Muhammet kayapınar benim doktorum ama şehirler farklıdırki konyada yaptrdm ben amelıyatımı

Tanıdıgnız da bu sekılde tüm bacakmı olmştu iyileşme süresi ne kdar oldu tam olarak

Tanıdıgnız da bu sekılde tüm bacakmı olmştu iyileşme süresi ne kdar oldu tam olarak
Sertlik hakkında bir şey söylememişti, ama morluklar sürüyor baya. Cilt hassasiyeti ile ilgiliymiş galiba. Çok zor bir süreç ameliyat sonrası galiba biraz sabretmek gerekiyor sanirim.

Sertlik hakkında bir şey söylememişti, ama morluklar sürüyor baya. Cilt hassasiyeti ile ilgiliymiş galiba. Çok zor bir süreç ameliyat sonrası galiba biraz sabretmek gerekiyor sanirim.
Hımm aynen zor sürec yaa üç hafta oldu hakkaten zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…