Iyi geceler hanımlar , belki onca sıkıntısı olana bu dert mi diyecek ama bizim şimdiki derdimizden birisi bu oldu . Bu sene kizim lise oğlum anaokuluna başladı . Ikisi içinde yeni bir başlangıç . 3 Yıl oğlum aynı kreş e gitti . Bu sene devlet anaokuluna başladı . Ben oğlumdan korkarken kizim bizi şaşırttı .
Lgs de iyi bir puan yaptı ve istediği okula ilk tercihine yerleşti . Bir buçuk haftada kendine göre 4 / 5 kişi arkadaşlıkta kurmuş . Ama okul açıldı açılalı uyku haram oldu.Sabahlara kadar ordan kalkıp oraya yatıyor . Saat 6.30 kalkıyor gündüz uyumuyor ama gece de uyuyamıyor .Konuşuyoruz anlatıyoruz neyin var korkuların mi var . Psikiyatriden randevu almaya çalışıyorum aynı zamanda .
Bu gece bana korkuyorum dedi .
Öğretmenlerden derslerden korktuğunu soyledi . Derslerde zorlamıyormuşun dedim .
Hayır şuan zor değil ama zorlanırsam yapamazsam kaygıları başladı .
Ailesi olarak neler yapabiliriz . Bu yoldan geçmiş arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim .
Sağlıkla kalın ...Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
Lgs de iyi bir puan yaptı ve istediği okula ilk tercihine yerleşti . Bir buçuk haftada kendine göre 4 / 5 kişi arkadaşlıkta kurmuş . Ama okul açıldı açılalı uyku haram oldu.Sabahlara kadar ordan kalkıp oraya yatıyor . Saat 6.30 kalkıyor gündüz uyumuyor ama gece de uyuyamıyor .Konuşuyoruz anlatıyoruz neyin var korkuların mi var . Psikiyatriden randevu almaya çalışıyorum aynı zamanda .
Bu gece bana korkuyorum dedi .
Öğretmenlerden derslerden korktuğunu soyledi . Derslerde zorlamıyormuşun dedim .
Hayır şuan zor değil ama zorlanırsam yapamazsam kaygıları başladı .
Ailesi olarak neler yapabiliriz . Bu yoldan geçmiş arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim .
Sağlıkla kalın ...Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .