Evet. Aynı kişiler olsa da hissedilenler o zamanki gibi olmuyor.Bende lise dönemimi çok hatırlarım.Aynı kişilerle hala arkadaşız ama sanki olgunlaştık. Deliliğimiz azıcık kalsada o yıllardaki gibi değiliz hiç.
Evet. Aynı kişiler olsa da hissedilenler o zamanki gibi olmuyor.
Ne iyi olurdu 1 haftalığına zamanda yolculuk yapsaydıkEvet o zamanlar yarınımız yok gibiydik.Şimdi hepimiz akil olduk.
Ben sizden baya küçüğüm şu an üniversitede okuyorum daha. Ama biz de saf temiztik yani, en azından bana göre. Ne mutlu ki gülümseyerek hatırlıyorum. Asıl şimdiki çocukların lise dönemleri problemli olacak bence.Ben ... Herşey tertemizdi insanlarda gözümüzde. Çünkü kalbimiz ve bizim dönemin herşeyi zaten son kuşak bence . 89luyum buarada
Ben istemem donmeyi lisedeki halime deli dolu zamanlardi aklima ne koyarsam yapan insandim halada oyleyim ama cok hatalar yapmisdim ozamanlar o yuzden hic ozlemiyorumda ben sadece ilk okulu ozluyorum o tadi arkadaslari hic bir yerde bulamadimÖzellikle birkaç gündür hasreti içimi kavuruyor. Keşke dönebilsem liseye, o yıllara. En toz pembe masum yıllarımdı. Mutluydum. Bazı gıcık olduğum arkadaşlarım vardı ama zamanla onları da çok sevdim. Hepsi hayatımda bir parça oldular. Şimdi hepsini çok özlüyorum. Zaman çok acımasız bazen... Keşke imkanı olsa da sadece 1 haftalığına da olsa o günlere dönebilsem.
Çok mu mutluydu çocukluğunuzBen çocukluğuma dönebilsem anca mutlu olurum gibi
şu an bakıyorum da öyleymiş...Çok mu mutluydu çocukluğunuz
Kaç yaşındasınız şu anşu an bakıyorum da öyleymiş...
Konudan bağımsız. Ben fiziken olmasa da mental olarak zaman yolculuğu yasadım. Önermiyorum insan deliriyo ciddi manada:d yasayıp kapatınız bugünün defterini efenim he özlem duyun ama. ben de cok özlüyom bazen.Ne iyi olurdu 1 haftalığına zamanda yolculuk yapsaydık
Nasıl yaşadınızKonudan bağımsız. Ben fiziken olmasa da mental olarak zaman yolculuğu yasadım. Önermiyorum insan deliriyo ciddi manada:d yasayıp kapatınız bugünün defterini efenim he özlem duyun ama. ben de cok özlüyom bazen.
Bir madde etkisindeyken...Nasıl yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?