Lise yıllarını başka özleyen var mı benim gibi?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Özellikle birkaç gündür hasreti içimi kavuruyor. Keşke dönebilsem liseye, o yıllara. En toz pembe masum yıllarımdı. Mutluydum. Bazı gıcık olduğum arkadaşlarım vardı ama zamanla onları da çok sevdim. Hepsi hayatımda bir parça oldular. Şimdi hepsini çok özlüyorum. Zaman çok acımasız bazen... Keşke imkanı olsa da sadece 1 haftalığına da olsa o günlere dönebilsem.

Bende lise dönemimi çok hatırlarım. 😊 Aynı kişilerle hala arkadaşız ama sanki olgunlaştık. Deliliğimiz azıcık kalsada o yıllardaki gibi değiliz hiç.😊

Ben ... Herşey tertemizdi insanlarda gözümüzde. Çünkü kalbimiz ve bizim dönemin herşeyi zaten son kuşak bence . 89luyum buarada
Ben sizden baya küçüğüm şu an üniversitede okuyorum daha. Ama biz de saf temiztik yani, en azından bana göre. Ne mutlu ki gülümseyerek hatırlıyorum. Asıl şimdiki çocukların lise dönemleri problemli olacak bence.

Özellikle birkaç gündür hasreti içimi kavuruyor. Keşke dönebilsem liseye, o yıllara. En toz pembe masum yıllarımdı. Mutluydum. Bazı gıcık olduğum arkadaşlarım vardı ama zamanla onları da çok sevdim. Hepsi hayatımda bir parça oldular. Şimdi hepsini çok özlüyorum. Zaman çok acımasız bazen... Keşke imkanı olsa da sadece 1 haftalığına da olsa o günlere dönebilsem.
Ben istemem donmeyi lisedeki halime deli dolu zamanlardi aklima ne koyarsam yapan insandim halada oyleyim ama cok hatalar yapmisdim ozamanlar o yuzden hic ozlemiyorumda ben sadece ilk okulu ozluyorum o tadi arkadaslari hic bir yerde bulamadim

Ne iyi olurdu 1 haftalığına zamanda yolculuk yapsaydık
Konudan bağımsız. Ben fiziken olmasa da mental olarak zaman yolculuğu yasadım. Önermiyorum insan deliriyo ciddi manada:d yasayıp kapatınız bugünün defterini efenim he özlem duyun ama. ben de cok özlüyom bazen.

Konudan bağımsız. Ben fiziken olmasa da mental olarak zaman yolculuğu yasadım. Önermiyorum insan deliriyo ciddi manada:d yasayıp kapatınız bugünün defterini efenim he özlem duyun ama. ben de cok özlüyom bazen.
Nasıl yaşadınız

Benimde lise yıllarım çok güzeldi ama hiç üstünde durup keşke dönsem diye düşünmedim. Bence her yaşın her zamanın ayrı güzelliği var şuanki hayatımdan mutluyum. Eğer devamlı geçmişe dönmek istiyorsanız belki şimdiki zamanda mutlu değilsinizdir veya geçmişten gelen pişmanlıklarınız vardır. Arada sırada eskileri özlemek güzel ama takıntı haline getirmemek gerekir

ben hiç özlemiyorum, liseyi hem de hiç. anılarım kötü olduğundandır belki, ama bizim lisenin de özlencek bi yanı yoktu şimdi:deli:
üniversiteyi özlüyorum en çok, o güzel ortamını, arkadaslıkları vs.. ama özlemekten delirmiyorum. arada aklımın ucundan geçiyor sadece.

Back
X