Lisedeki arkadaşlarımlaylen geriliyorum, onlarlayken artık eğlenemiyorum?

lewyymocha

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
118
16
13
Bu yıl üniversiteye geçtim. Lise döneminde cok eglenırdık (3 kişilik bir arkadaş grubuyuz) onlarla ama son sene sınava hazırlanma sürecinde dışlandım gibi oldu sürekli ders calısıyorum onlar ise hiç çalışmadı biri özelde biri tekrar hazırlanıyor zaten ben de cok iyi bir üniversitedeyim. Ama nedense sanki onlar ikisi daha yakınmış gibi gelmeye başladı. teke tek buluşmak istemiyorum geriliyorum eğlenemiyoruz çünkü. buluşursak toplu buluşmak istiyorum. normalde cok eglencelı bırıyımdır. unıversitedeki arkadas grubum 4 5 kişi ve sürekli eğleniyoruz ve onlarıda eğlendirdiğimi hissediyorum. ama lisedekilerleyken sanki sıkıcı olan benmişim gibi hissediyorum. sorun bende mi onlarda mı ve sizce bu normal mi? cevaplarınıza ihtiyacım var

Buyudukce ilgi alanlarimiz ve karakterlerimiz degisir bu zamanlardasin suan belkide bazi lise ilkokul arkadasliklari devam eder bazilarindaysa yollar mecburen ayrilir mesela ben cocukluk arkadasimlada koptum uzun sure once cocukken en iyi oyun arkadasim yedigimiz ictigimiz birdi yatilara kalirdik ama buyudukce karakterlerimiz degisti zamanla koptu liseden sonrada lise arkadaslarimla koptuk ha konusuruz arada vs ama eskisi gibi olmuyor :))) normal seyler

Normal tabi ki.

Insan lise, universite caginda cok hizli buyuyor. Ben de univeristeye giderken lise arkadaslarimla bulustugumda cogunluluguyla konusacak bir konu bulamazdim. Farli cevrem, yeni hayatim olmustu cunku.

Takma kafana derim, normal bir durum.

Back
X