Liseli artık üniversiteli ama hala şüşko

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Meraba arkadaslar
Ben betrayal.
Uzun zamandir ugramiyorum ya buralara. En son 3.seneme girisimin bildirimi gelmis. Bu forumda 3 senedir varim.
Neyse efendim bu forumda ilk actigim konu bir liselinin zayiflama gunlugu oldu.
Tabi bu liseli büyüdü universiteye gecti. Ankarada ailesinden evinden uzakta yasiyor. Bu üç senede 52 kilo da oldu tekrar 65ede cikti. O surecte cok kilo alip verdi ama şuan hala şüşko.
Suan 64 kiloyla sanirim yoluma devam ediyorum ((
Ramazan dahil 17 temmuza kadar benim hedefim 57 kilo olmak. Ay biliyorum cok zor ama cabalamak zorundayim. Susko susko nereye kadar. Bana destek olursaniz cok sevincemmm opuldunuz

Merhaba arkadaslar o sirada sinavlarim basladi internete giremedim diyet tuzla buz oldu ama suan devam edicem memleketimdeyim kendi evimdeyim saglikli beslenebilirim.
Sabah ac karnina tartildim.
63.6 kiloyum 1 2 saat sonra ablamla yuruyse cikmayi planliyoruz :)
Iftarda corba salata ve sebze yemegi yemeyi planliyorim

Sabah tartildim kizlar 63.2 olmusum cok mutlu oldum ama 3 gunde bir tartilmak istiyorum artik suan ilk hedefim 17 temmuzda 59 kilo olmak insallah basaririm:))))

Dun yediklerimi yazamadim
1 kase corba
2 kasik manti cok az yedim ama vicdanim rahat degil
Sahurda da sebze yemegi yedim.
Ben su icmeyi unutuyorum gunde en az 2 litre iccmem gerek artik buna da caba gostericem.
Sabah dayanamadim tartildim yaa
Taaam 62.6 ciktimmm

Bende senin kilondayım, yemekten sonra 63,700 falan iftardan önce 62,400 falan çıkıyorum
Benimde hedefim temmuz 15te 60 olmak ağustos 10da da 57 olmak
İnşallah başarırız

Canim insallah
Bende senin kilondayım, yemekten sonra 63,700 falan iftardan önce 62,400 falan çıkıyorum
Benimde hedefim temmuz 15te 60 olmak ağustos 10da da 57 olmak
İnşallah başarırız
Insallah basaririz canim birbirimize destek olabiliriz. Ben bu forumda en az 51i gordum simdi hedefim yine 51 olmak 1 kasimda okula gidecegim insallah o zamana kadar verebilirim :)

Canim insallah

Insallah basaririz canim birbirimize destek olabiliriz. Ben bu forumda en az 51i gordum simdi hedefim yine 51 olmak 1 kasimda okula gidecegim insallah o zamana kadar verebilirim :)
Olur canım uğrarım buraya
Benimde hedefim 58-57

Dun iftarimi yapamadim bir kac sorun oldu
Ve sahurda iki dilim borek yedim.
Sabah 61.8 ciktim ama hic kilo vermis gibi hissedemiyorum yuruyusumu aksattim ama ramazandan sonra duzenli bir saat yuruycem hergun

Boyun kaç?

Merhaba geri dondum sabah tartildim kilom 61.6
Bayram falan biliyosunuz zar zor kilo almamak icin ugrastim. Bi karar verdim her gun ip atliycam gunde 3 kez 50 ip atliycam sonra giderek artiricam. Ekimde boksa basliyorum ve baslayana kadar biraz yag gitsin diye sıkılasmaya da basliycam
Sabah 5 dilim sucuk 2 dilim peynir ve ince dilim ekmek yedim
2 saat one yesil cayimi ictim simdi yogurt yicem bir kase
Metabolizmaya katkisi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…