Düzenli kontroller ve inşallah gebelik kontrol ve doğum için bir doktorda karar kılıp onunla ilerlemek istiyorum. Sağlık sigortam çok kapsamlı, bütün özel hastanelerden uygun fiyata faydalanabiliyorum. Daha önce Acıbadem Maslak Hastanesinde Mete Güngör'e gitmiştim ama yanında çok gerildim, ben de bayan doktor tercih etmeye karar verdim.
Liv Hospital evime de yakın ve tek bayan doktoru Evrim Hanım. Ona muayene olan veya gebelik takibi ve doğum yapan, fikri olan var mı acaba?
Arkadaşım geçen hafta orda doğum yaptı,epiduralli normal. Doktoru Ebru Saraç.Çook memnun.Hastane zaten çok güzel.Hemşireler de çok güzel ilgilendi dedi.Bilgin olsun.
Merhaba ctesi gunu liv hospitalde dogum yapacagim, dr'um evrim hn..
Son derece isine hakim, size guven veren ne yaptigini bilen biri.. 9 ay boyunca her telefonuma cvp verdi, bence bu cok onemli.. Ve bir dr dan cok arkadas gibi , kompleks yok , anlattigini anliyorsunuz ve size sahip cikip herseyi takip ediyor.. Evrim
Hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum
Merhaba ctesi gunu liv hospitalde dogum yapacagim, dr'um evrim hn..
Son derece isine hakim, size guven veren ne yaptigini bilen biri.. 9 ay boyunca her telefonuma cvp verdi, bence bu cok onemli.. Ve bir dr dan cok arkadas gibi , kompleks yok , anlattigini anliyorsunuz ve size sahip cikip herseyi takip ediyor.. Evrim
Hanimi kesinlikle tavsiye ediyorum
ben ilk mesajı yazdığım dönemde hamile değildim, şimdi 5 haftalık hamileyim :)
yeni öğrendim, daha doktora gitmedim ama Evrim Hanım'ı düşünüyorum. sen doğumunu yapmışsındır sanırım, nasıl geçti, hastane, doktorun nasıldı? Allah o günlere gelmeyi bana da nasip etsin inşallah
36 yaşındayım ve Ben iki ay önce evrim hanım sayesinde suni sancı alarak 3.5 saate normal dogum yaptım.. Kendisi isine oldukça hakim bir hekim ne yaptığını çok iyi biliyor.. bunun yanı sıra tüm süreçte size inanılmaz destek.. Heran kendisine ulaşabilir olmanız büyük bir şans çünkü içtenlikle sizi anında cevaplıyor.. Tüm hamile arkadaşlarıma kendisini gönül rhatlığıyla tavsiye ediyorum.. Bir kez tanışın ne demek istediğimi anlayacaksınız..ancak liv den ayrıldı florance yeni hastanesine gecti.. Ömrümün sonuna kadar kendisi için dua edicem.. Sevgiler
36 yaşındayım ve Ben iki ay önce evrim hanım sayesinde suni sancı alarak 3.5 saate normal dogum yaptım.. Kendisi isine oldukça hakim bir hekim ne yaptığını çok iyi biliyor.. bunun yanı sıra tüm süreçte size inanılmaz destek.. Heran kendisine ulaşabilir olmanız büyük bir şans çünkü içtenlikle sizi anında cevaplıyor.. Tüm hamile arkadaşlarıma kendisini gönül rhatlığıyla tavsiye ediyorum.. Bir kez tanışın ne demek istediğimi anlayacaksınız..ancak liv den ayrıldı florance yeni hastanesine gecti.. Ömrümün sonuna kadar kendisi için dua edicem.. Sevgiler
dönüşünüz için çok teşekkürler öncelikle. Ben buraya yazdığım sırada henüz 5 haftalık hamileydim. şimdi 31. haftamdayım ve en başından beri Evrim Hanım'ın takibindeyim. Kendisi Liv'den Florance'e geçti, peşinden ben de gittim :) dediğiniz gibi, her aradığımda ulaşabildim, açamadığı durumalrda da 10 dk bile geçmeden mutlaka geri aradı, saat kaç olursa olsun... aklında soru işareti olan, hala doktor arayışı içindeki arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.