liv hospital - Op. Dr. Cevahir Tekcan

d_altin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
7
0
16
İstanbul
Arkadaslar merhaba bende gebeyim Cevahir hanım medipolden ayrılmış liv hospital da başlamış daha önce giden var mı liv'e? Ben yarın için randevu aldım takibimi ve doğumumu ona yaptıracağım güzel seyler duydum hakkında. Bakalım gelişmeleri bildiririm

Arkadaslar merhaba bende gebeyim Cevahir hanım medipolden ayrılmış liv hospital da başlamış daha önce giden var mı liv'e? Ben yarın için randevu aldım takibimi ve doğumumu ona yaptıracağım güzel seyler duydum hakkında. Bakalım gelişmeleri bildiririm[

Cevahir Hanım süper bir dr. Ben ilk doğum sürecimi kendisi ile takip etmiştim ve doğumumu kendisi ile gerçekleştirdim. Şuan ikinciye hamileyim ve keşke karşı yakaya geçmeseydi de yine onunla olabilseydim. Çok doğru bir tercih yaptığınızı söyleyebilirim.

Arkadaslar merhaba bende gebeyim Cevahir hanım medipolden ayrılmış liv hospital da başlamış daha önce giden var mı liv'e? Ben yarın için randevu aldım takibimi ve doğumumu ona yaptıracağım güzel seyler duydum hakkında. Bakalım gelişmeleri bildiririm[

Cevahir Hanım süper bir dr. Ben ilk doğum sürecimi kendisi ile takip etmiştim ve doğumumu kendisi ile gerçekleştirdim. Şuan ikinciye hamileyim ve keşke karşı yakaya geçmeseydi de yine onunla olabilseydim. Çok doğru bir tercih yaptığınızı söyleyebilirim.

Eğer gıttıysenız memnun ksldınızmı hastaneden ve ücretler hangi Aralık'ta paylaşabilirmisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tekrar merhabalar liv hospital a ilk defa gittim hastane gercekten çok güzel Cevahir hanım sağolsun baya ilgilendi 7haftalık hamileymişim bebişimizin kalp atışlarını duyduk fiyatlar sigorta kapsamına bağlı arayıp sormak lazım ama çok içtendi Cevahir hanım beni çok rahatlattı inşallah hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ;) sevgiler

Benim evime çok yakın olduğu için fiyat bilgisi sormuştum ama sgk geçmiyor dediler o yüzden uzak durdum. 2. düzey için fiyat sorduğumda 700 TL gibi bir ücret verdiler. Çok yeni bir hastane ve adam soyacak yer arıyorlar. Ücretler aşırı pahalı, Acıbademe gidin daha iyi.

Hastaneden çok Cevahir hanım için gidiyorum ben özel saglık sigortamız olduğu için bi sıkıntımız yok Acıbadem seviyesinde bi hastane gibi geldi bana SSK geçmiyor bu da bi noktada iyi bence gidince daha sakin sıra beklemiyorsun umarım herkes içine sinen bir hastane bir doktor bulur sağlıkla bu süreci geçiririz ;)

Ben ikinci gebelik takibimi medipolde Cevahir Hanımla yine başlamıştım. Ayrılınca Liv' de devam ediyorum. 29 haftalık oldum. Hastane çok rahat ve konforlu. En önemlisi yenidoğan yoğum bakımı çok iyi. Ayrıca yoğun bakımda Sgk geçiyor. Fiyatlar acıbadem ile aynı. 2 kez gittim çok iyi karşılandım. Bir arkadaşım Cevahir Hanımın hastasıydı orda doğumunu yaptırdı. Hem hizmetten hem de fiyatlardan memnun kaldı. Muayene 250 tl, doğum fyatlarıda 10000 tl civarı. Önemli olan doktorum. Gidilir bir hastane..

Arkadaslar merhaba, sizzler dogumlarinizi gerceklestirmissinizdir. Hala Cevahir Hanim ve Liv Hospitali oneriyor musunuz? Normal Dogum tercih ediyorum ben. Tesekkurler

Back
X