LİV HOSPİTAL ULUS

manikserce

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
178
172
303
merhaba arkadaşlar ,

daha önce istanbul liv hospital ulus 'ta doğum yapmış tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımız var ise bilgi vermelerini rica ediyorum.

Arkadaşlar merhaba ben çok üzgün sıkıntılı bir anımda Liv'de erken doğum yapıo bebeğimi kaybetmiştinm. Hastane ile ilgisi yok ama benimle ilgiliydi. 2 yıl önceydi, bazı konularda o zaman çok memnun kalmıştım aslında sanki ama acemiliğime gelmiş sanıyorum. Şu an aslında bir sürü olumsuzluk yaşadığımı ancak görebiliyorum. Bir kere bebeğini kesin kaybedecekler ve ilk hamileliği olan nir kadını neden musmutlu doğum yapanların katına koyarsınız ki, bu sene çok daha beğenmediğim bir hastanede doktorum buna dikkat etti ve kadın hemşire gibi kinsenin eline bırakmadan sürekli alakası olmadığı kata çıktı. Ama liv o zaman o katta acıma acı katmış resmen. Doğum anında bir sürü insan vardı, kendimi güvende hissedecektim ortada bir değil beni takip edeb havalı doktor hiç bir kadın doğum doktoru olmadığını dark ettim ve o bağırtı sancının arasında sordum. Yarısında geldi be içeri gönlekle daldı paldır küldür bişiler giydirdiler. Neyse ebe hemşireler falan fena değildi, doktorlar biraz havalı ve çok yoğun ulaşmak zır muayeneler hızlı. Ha bir de gece doğum yaparsan hastanede afını yüzünü hiç görmediğim değişik bi doktor geldi gelirse ben yaptıracağım dedi ve havalı doktorum bunu bana bildieme gereği bile duymadı.
Kısaca çok şekil vs ama zengin ve ünlü değilseniz biraz şansa kalmış olabilir dırumunuz. Havalı doktorumun suratsız hemşiresi bi kontrolünde benim önüme çok ünlü bir komedyeni aldı ve karnımda kaybedeceğim bebeğimle heyecan stres içinde 1.5 saat bekledim, içeriden kahkaha sesleri geliyordu. Herşey için yine de sağolsunlar ama çok eksik sıkıntılı şeyler de yaşadım, çok güvendiğim bir hastane idi öok hayal kırıklıkları yaşamışım meğerse.. ha bir de otopark rezaletinden bahsetmiyorum bile. Hiç yer yok, mutlaka paralı yere bırakacaksını. Bi kere vale beni park ettiğim yerden çıkardı oraya doktor arabası bırakacağım diye halbuki yalan, vale olarak aldığı zengin arabasını bırakmak için çıkardı beni.
Bu kadar güzel kurulmuş bir hastene ve akıllı işi bilen ve yıp doktoru olan br hastanede bazı çalışanların by güzel sistemi mahvetmesi üzücü!

Yukarıda aceleden birşeyi ekdik ifade etmişim. Sahibi akıllı bir tıp doktoru, fiziksel şartlar gerçekten çok iyi ama doktorundan hasta temsilcisine otoparkçısına kadar zengin sever bir hastane bence, bir de bir sistemsizlik iketişimsizlik var maalesef.
Yine de memnun olan da vardır eminim.
Bir yandan da dört dörtlük memnun olacağımız özel hastane de bulmak zor tabii, devlet hastaneleri daha da zordur. Bu yüzden en içinize sinen kötületin iyisinden birşey seçmek lazım. Yavrularınızı her nerede olursa olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, darısı da benim başıma da inşallah.

Merhaba, liv ulus da Doğum yaptım, dr Lar bir Harika . İlk doğumumu Acıbadem de yapmıştım böyle ilgi görmemiştim. Liv in sadece memnun kalmadığım nokta hasta bakıcıların alenen bahşiş için beklemesi oldu yani bu kadar insanın gözüne bata bata bahşiş istenmez. Birde gece katta sadece bir bebek hemşiresi oluyor çağırdıktan yarım saat sonra ancak geliyor ilk anneliği olanlar için dezavantaj olabilir. Bunlsrın dışında gayet memnun kaldım

Merhaba, ben de liv ulus ta doğum yapacağım, acaba orda bebek bezi, anne pedi, ıslak mendil, bebek giysileri gibi ihtiyaçlar sağlanıyor mu? Çantamı ona göre hazırlıyorum da.. ilk doğumumu ben de acıbademde yapmıştım

Merhabalar ben de gebelik planlıyorum liv doğum paketi ücreti hakkında bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…