• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk akm

almis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
42
0
86
Hollanda
o benim cocukluk askimdi.Onu gercekten sevmistim ama obunu hic bilmedi.cok guzel biseydi.Onu gorunce ayaklarim birbirine karisiyordu.kalbimin atisi hizlaniyordu.:utangac:Ya bence ask boyle birsey.Simdi dusunuyorum onunla evlenseydim mutlu olurmuydum.Bence hayir cunku sadece ask yetmiyor.mesala simdi esimle cok mutluyum ona asik olmadim ama onu simdi cok seviyorum.

Birçok kişinin dediği gibi ilk aşklar değil bence unutulmaz olan yaşadığın şeyin seni ne derece mutlu ettiğidir ilk aşkımdan hafızamda kalan tek şey mutsuz günler, insanlara ve hayata daha zor güvenmek oldu...

ilk aşklar hepmi mutsuzluk verir :) ben 17 yaşındayım ve daha 9 yaşındayken bi tatil köyüne taşınmıştık orada gökan diye bir cocuk vardı ve ben ona aşık olduğumu sanmıştım :) cocukluk işte . ben sessiz bi kızdım gökanda benimle ilgileniyodu ama arkadaştık o yaşta başka ne olabilir :) neyse cocuktuk falan derken bi kaç yıl sonra oda benden hoşlandı bi arkadaşı vardı onun benden hoşlandığını her defa vurguluyordu o renk vermiyodu ve biz her yaz sonunda birbirimize yakınlaşıyoken yaz bitiyodu ve ayrılıyodum bu böyle yıllarca sürdü :emir_bebek: sonra tam ergenlige yeni adım attıım dönemde tatil köyüne ben gökan hakkında ne umutlarla gidiyordum (kafamda zaten gecen yaz ayrılmadn önce benden hoşlanıyordu fikriyle) tatilköyüne geldik ve gökanın buradan bi cıktığı oldunu öğrendim yaz tatilim boyunca cok az dışarı cıktım gökan zaten artık bizimle takılmıyordu başka arkadaşlar bulmuştu biz yine eski arkadaş grubumuzla dışardaydık o arada yeni arkadaşlarının yanına giderken öylesine bi selam veriridi o kadar o yıl dışarı cıkmamaya karar vermiştim çünkü ben gökanın görücektim o kızda bize yakın oturuyordu ve onları yanyana görmemek ,kendime acımamak için cıkmıyordum dışarı sonra onu unutmaya karar verdm ama olmadı bi kAÇ kişiden hoşlandım ama aklımın bir köşesinde gökan vardı gökan her yaz bizden kopuyordu yeni arkadaşlıklar edinmişti zaten onlarla takılıyoru her zaman ben selam veriyodum artık selamımı kestim sışarı cok süslü cıktığım zamanlar beni kesiyodu selam veriyo konuşuyor böyle insanlardan nefret ederim ama gökan karşıma dikilince eriyorum elim ayağım birbirine dolanıyor böyle böyle 8 yıl ben gökanı sevdim ve hala hiç kimseyle cıkmadım bir cok kışıden hoşlandım şimdi onları unuttum ama 8 yıl boyunca gökan aklımdan cıkmadı benm yaşımdaki kızların yaşlarından daha fazla sevgilisi olmuştur ama benim herzaman hayalim ilk cıktığımın gökan olmasıydı o yüzden beklemedeyim opuyorumnanaktan aslında ben biraz gökana karşı fingirdeseydim şimdiye kadar cıkmıştık ama ben öyle yapamam kişiliğim öyle değil :umursamaz: hem gökandan nefret ediyorum hemde seviyorum nasıl bişey bu mafoldumben sizce bu bağımlılıkmı? yakında tekrar yazlığa gidicez sizce ona karşı davranışlarım nasıl olmalı ? görüşlerini bekliyorum -tatlicadiarzu-

canım bence ilk askın oldugu ıcın herkeste ona benzer ozellıkler arıyosun belkıde bulamıyosun bence ona karsı o sana nsl davranıyosa ole davran onu onemsemıyomussun gıbı gorun kacan kovalanır hesabı yerimseniben

o benim cocukluk askimdi.Onu gercekten sevmistim ama obunu hic bilmedi.cok guzel biseydi.Onu gorunce ayaklarim birbirine karisiyordu.kalbimin atisi hizlaniyordu.:utangac:Ya bence ask boyle birsey.Simdi dusunuyorum onunla evlenseydim mutlu olurmuydum.Bence hayir cunku sadece ask yetmiyor.mesala simdi esimle cok mutluyum ona asik olmadim ama onu simdi cok seviyorum.
bence onunla olamadığın için o senin için hala çok değerli gibi ama onunla çıkmış olsaydın o sana belki de o mutluluğu tattıramayacaktı ...ulaşılmayan her zaman değerlidir ya işte o hesap .. aşk bitiyor sevgi kalıyor:umursamaz:

evet umudayolculuk01 bende öyle yapıyorum ama dediğin gibi herkeste onun özelliklerini arıyorum birini sevsemde karşımda onu görüyorum sanki gepsi gelip geçiyo ama gökan geçmiyo :S 8yıl karşılıksız sevdm artık şüpheleniyorum bu sevgi değilde alışkanlıkmı diyekafamçokkarıştı

Ben hep platonik sevdim aşk işte ve de o zamaanda acaba bu kişide bana ilgi duysa sevdiğini söylese onu severmiyim karşılık verirmiyim diye sorardım. Cevap ise bana öyle ilgi duyduğu anda arkama bakmadan kaçardım olurdu. Çünkü ben imkansızları seviyordum ulaşılmazları eğer ulaşırsam o bendeki resmin kaybolacağından korkardım. Ama o dönemler bitti artık karşılıklı sevgi saygı ıstıyorum. Hayat çok kısa ve boşa kaybedilecek bir dakika bile yok. Sevgisiz geçen yaşam ise bomboş hiç yaşanmamıştır.

Back
X