Rüya Yorumları ļļļ LÜTFEN RŪYA YORUMLAYABiLEN BiR ARKADAŞIM BAKSIN

joinsung

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
2
0
1
Arkadaslar cok cocuk istiyoruz 2 kere tup bebek denedik ama olmadi dun gece ruyamda ikiz kiz bebek dgurdugumu gordum ama cok degisik ilkini oncesinde dogurmusum ailem ilk doganla ilgileniodu digerinide hastanede sikintili bir sekilde kendi basima dogurdum bide ne goreyim ilk dogurdugum mormal bebek gibi ama ikinci olan bayaga bildigin yetiskin 20 yaslarinda bir kiz gibi cirilciplak vucut hatlari gelismis yesil gozlu uzun boylu hatta bende uzun duz sacli bir kiz yetiskin olanla isim konusunu bile konustuk ben bir isim soyledim yok ben o ismi begenmedim bana asya ismi ver dedi buraya kadar hatirliyorum bir de ruyada adak konusu gecti ama onu tam anliyamadim benim ev konusunda esiminde nasip olurda bebegimiz olirsa die adaklarimiz var ins nasip olurda yapariz simdi canim arkadaslarim nilgisi olan arkadaslarim yorumliyabilormi ne yaptysam yorumunu bulamadim hayrolur insallah

Arkadaslar cok cocuk istiyoruz 2 kere tup bebek denedik ama olmadi dun gece ruyamda ikiz kiz bebek dgurdugumu gordum ama cok degisik ilkini oncesinde dogurmusum ailem ilk doganla ilgileniodu digerinide hastanede sikintili bir sekilde kendi basima dogurdum bide ne goreyim ilk dogurdugum mormal bebek gibi ama ikinci olan bayaga bildigin yetiskin 20 yaslarinda bir kiz gibi cirilciplak vucut hatlari gelismis yesil gozlu uzun boylu hatta bende uzun duz sacli bir kiz yetiskin olanla isim konusunu bile konustuk ben bir isim soyledim yok ben o ismi begenmedim bana asya ismi ver dedi buraya kadar hatirliyorum bir de ruyada adak konusu gecti ama onu tam anliyamadim benim ev konusunda esiminde nasip olurda bebegimiz olirsa die adaklarimiz var ins nasip olurda yapariz simdi canim arkadaslarim nilgisi olan arkadaslarim yorumliyabilormi ne yaptysam yorumunu bulamadim hayrolur insallah
Bir defasında adak konusunu Allah ile girilen bir karşılıklı anlaşma gibi olduğunu ve yanlış olduğunu duymuştum. Allah'ım sen bana evlat verirsen, kurban kesicem der gibi. Bana da mantıklı geldi. Sonuçta insanoğlu tamamen Pür düşünemiyor. Aklıma bunu okuyunca direk acaba verdiği vermediği herşeyi için şükür edip, adağı kesseniz olur mu diye düşündüm.. Bu konularda çok bilgili Değilim sadece içimden geçeni söyledim. İnşallah duanız kabul olur canım.

ilk once rüyan hayrolsun inşallah. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla kucagini doldursun. Ama adak adamak gercekten dogru degil, yukaridaki arkadas da demis. Siz iyisimi simdiden o adadiginjz adagi halledin. Bir daha da yapmayin. Belki de bu bir isaretti. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Ruyanizda sizin adaginiz hatirlatilmis gibi geldi. Hayrolsun inşallah

Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun ewt adak adamis bulunduk ilk imkanimizdada gerceklestiririz allah nasip ederse ama ruyam icin adak konusunu net hatirlamiyorum nasil gectiginide sadexe kalktigimda ruyami kendi kendime yoratken adakta gecti jeralde dedim net olarak hatirladigim ikiz bebekler be birinin nerdeyse yetiskin oldugu be benle konustugi bu konuda bilginiz bar mi zaman ayirip cevap berdiginiz icin allah razi olsin

Back
X