Llutfen bana akil verin

Dertlikusank

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
140
293
23
31
Merhabalar.3 aylik bir Erkek arkadasim var.ailemlede tanisti.bende annesiyle telefonda tanistim.kendisi uzman cavus.13 subatta bana Ben dogu gorevine gidince annemlerde kalacaksin gorevlendirmeye gidince yine orada kalacaksin dedi bende daha aramizda soz nisan bile yok daha bunlara erken konusulur ortak kalinir dedim.benim ailem koylu diye mi istemiyorsun dedi ve Beni whatsapptan engelledi.14 subatta hic yazmadi.15 subat sabahi mesaj atmaya basladi.hic cevap yazmadin.sitemli durumlar koyuyorum gorup yorum yaziyor yine cevap vermiyorum .sizce ne yapmaliyim.sirf 14 subati gecirmek icin mi Boyle sorun cikardi? Uzun oldu kusura bakmayin. Yorumlarinizi bekliyorum.lutfen bana akil verin napayim

Ortada soz nişan vs yokken bu konuları konuşması mantıksız bence belki dediğin gibi sırf o günü geçirmek için yapmış olabilir ve ailelerle tanıştırmak için çok aceleci davranmissin biraz daha cevap verme ki burnu sürtunsun bence ama bu olay devam ederse yol yakınken dön derim

Kendi eviniz olmayacak mı? Ara sıra ailelere gidilebilir ama insanın kendi evi varken neden sürekli ailelerde kalsın diyemediniz mi? Bu doğu görevi 1 hafta 10 günlük bir şey değil bildiğim kadarıyla 2-3 sene sürüyor. İnsan 2-3 sene hem eşinden ayrı hem aile evinde neden kalsın ki?

Bir de 3 ayda ailelerle tanışacak, evlilik konuşacak aşamaya nasıl geldiniz?

Merhabalar.3 aylik bir Erkek arkadasim var.ailemlede tanisti.bende annesiyle telefonda tanistim.kendisi uzman cavus.13 subatta bana Ben dogu gorevine gidince annemlerde kalacaksin gorevlendirmeye gidince yine orada kalacaksin dedi bende daha aramizda soz nisan bile yok daha bunlara erken konusulur ortak kalinir dedim.benim ailem koylu diye mi istemiyorsun dedi ve Beni whatsapptan engelledi.14 subatta hic yazmadi.15 subat sabahi mesaj atmaya basladi.hic cevap yazmadin.sitemli durumlar koyuyorum gorup yorum yaziyor yine cevap vermiyorum .sizce ne yapmaliyim.sirf 14 subati gecirmek icin mi Boyle sorun cikardi? Uzun oldu kusura bakmayin. Yorumlarinizi bekliyorum.lutfen bana akil verin napayim
:KK43: olmaz bu adamla... Biz eşimle em büyük kavgaları ettiğimizde bile özel günlere geldiyse çiçeğini hediyesini aldı yolladı. En önemlisi kutladı. Yani asla olmaz diyorum. Sen bir bireysin. Öyle yapacaksın böyle yapacaksın deyip birde küsüyor. Bunları sana dayatamaz. Konuşur anlaşırsınız.

Yokluğunda sen onu aldatırsın diye güvenmiyor, anasının babasının korumasında kal istiyor, sen de bunu 14Şubat'ı atlatmak için bahanedir dşye mazur görmeye çalışıyorsun. İyiymiş valla :)

Kusura bakma ama köylük yerlerde nasıldır bilemem, ben türkiyede de yurtdışında da eşim aylarca yanımda yokken yalnız kaldım, bir kere de birbirimizden şüphe edip başına bekçi bırakmadık. Kişi kendinden bilir işi hesabı, erkek arkadaşın önlem alıyor aklınca.

Daha kendiniz tanimazken aileyle hemen tanıştırmak çok erken. Ben görevdeyken ailemle kalacaksın demek de çok saçma ayrıca. 14 Şubat 'i geçirmek için kasten kavga çıkarmak için açtı bu konuyu belli ki. Bu hele saçmalığın daniskası. Olmaz bu adamdan çok şark kurnazı geldi. Daha şimdiden böyle hesaplar yapan ilerde her şeyi burnunuzdan getirir.

Amann haa uzak durun bu tiplerden zamanla kendi ailenzle gorusemezsnz bunlar yuzunden

Daha şimdiden böyleyse ilerisi vahim gibi etraflıca konuşmanı tavsiye ederim ona göre karar verirsin

Daha şimdiden boyle ilerisini düşünemiyorum.devam edersen sık sık burda konu acarmissin gibime geldi

Kendi eviniz dururken neden elalemin evinde kalasınız? Bu adamdan bir cacık olmaz.
Neden 3 ayda ailelerle tanıştınız? Böyle acele işlerin sonu iyi bitmiyor.

Ayrıca evet 14 şubatı atlatmak için kavga çıkarmış. Ama sizin meseleniz bundan çok daha büyük.

Çok ayıp yaptığı gerçekten. Yani 14 şubat gibi mühim bir günden kaytarmak için yapılacak şey mi bu? Şey yazın WhatsApp durumuna, en sitemkarından. "hak etmeyenler için ne günleri heba ettik boşuna, gönlümü hoş eylemeyecek isen var git yoluna" bunu okuyunca gelir edebiyle özür diler barışırsınız. Sonraki ilk özel günde de gider annesinin elini öper özür dilersiniz. Mutluluklar. Birbirinize uygun bir çiftsiniz bence.

Back
X