Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumunuz için tesekkurler söze bir sorum daha olacak siz silik çizgiyi görebiliyor musunuzGecikmeyi bekle testi tekrarla canım adet olasıya tabiki gebelik şüphesi hep var
Belli belirsiz bir şey var ama o testin kendi çizgisi mi kuruma çizgisi mi belli olmuyor rengi pembe ise buna silik çizgi diyebiliriz. Bir de kaset test yapmışsınız erken gebelik testleri daha hassas oluyor. Yani bir de bazen yalancı pozitifte olabiliyor 2 çizginin de kıpkırmızı olması ya da en azından diğer çizgi belirgin renkte olmalıyorumunuz için tesekkurler söze bir sorum daha olacak siz silik çizgiyi görebiliyor musunuz
Bu marka kuruma çizgisi yapmıyor, silik çizgiyi gördüm bende. Adet günü tekrarlamakta fayda var
Gönlünüzce olsun inşallah
Bu marka kuruma çizgisi yapmıyor, silik çizgiyi gördüm bende. Adet günü tekrarlamakta fayda var
Gönlünüzce olsun
haklısınız biraz sabırsız davrandim 2 buçuk yıldır ilk kez bu çizgiyi gördüm tup bebek tedavisinden sonra , en doğru sonuç bir kaç güne belli olurBelli belirsiz bir şey var ama o testin kendi çizgisi mi kuruma çizgisi mi belli olmuyor rengi pembe ise buna silik çizgi diyebiliriz. Bir de kaset test yapmışsınız erken gebelik testleri daha hassas oluyor. Yani bir de bazen yalancı pozitifte olabiliyor 2 çizginin de kıpkırmızı olması ya da en azından diğer çizgi belirgin renkte olmalı
Labquick kaset test çoğu erken gebelik testinden daha hassas oluyor ve yanıltıcı sonuç vermiyor. Baya tecrübe ettim :) Yinede gecikmeyi bekleyin önceki mesajda yanlış yazmışım.Belli belirsiz bir şey var ama o testin kendi çizgisi mi kuruma çizgisi mi belli olmuyor rengi pembe ise buna silik çizgi diyebiliriz. Bir de kaset test yapmışsınız erken gebelik testleri daha hassas oluyor. Yani bir de bazen yalancı pozitifte olabiliyor 2 çizginin de kıpkırmızı olması ya da en azından diğer çizgi belirgin renkte olmalı
cok haklısınız tesekkur ederim vakit ayırdığınız icinLabquick kaset test çoğu erken gebelik testinden daha hassas oluyor ve yanıltıcı sonuç vermiyor. Baya tecrübe ettim :) Yinede gecikmeyi bekleyin önceki mesajda yanlış yazmışım.
Ben daha önce yalancı pozitif gördüm laboquick gebelik testinde. Bu yüzden en sağlıklısı gecikme ve kan testi.Labquick kaset test çoğu erken gebelik testinden daha hassas oluyor ve yanıltıcı sonuç vermiyor. Baya tecrübe ettim :) Yinede gecikmeyi bekleyin önceki mesajda yanlış yazmışım.
Ben daha önce yalancı pozitif gördüm laboquick gebelik testinde. Bu yüzden en sağlıklısı gecikme ve
Aynı durumdayız kuzum seni çok iyi anlıyorum bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla hakkımızda hayırlısıhaklısınız biraz sabırsız davrandim 2 buçuk yıldır ilk kez bu çizgiyi gördüm tup bebek tedavisinden sonra , en doğru sonuç bir kaç güne belli olur
sizin tecrübeleriniz cok önemli haklisiniz tesekkur ederimBen daha önce yalancı pozitif gördüm laboquick gebelik testinde. Bu yüzden en sağlıklısı gecikme ve kan testi.
guzel olur insallah her şey dediğiniz gibi hayirlisiAynı durumdayız kuzum seni çok iyi anlıyorum bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla hakkımızda hayırlısı
Ayni marka miydi pekiCanım bu teste güvenilir diyorlar kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilemem adet zamanının geçmesini bekle istersen yada 2 günde bir testi tekrarla koyulasma olacakmı takip et inşallah vardırbende 2 gün önce yaptım bu şekilde çıktı bugün sabah yaptım hicbirsey çıkmadı
beklemedeyim
Evet canımAyni marka miydi peki
ben de tekrar yaptimEvet canım
iki farlı test bugun de böyle çıktıEvet canım
Var gibi canım bende mor olan testen yaptım loqpbuick senden daha silikti kuruma çıkarmıyor diye biliyorum güvenilir test hatta adetimden bir gün önce bende yaptım test onu atayım gecikmemin ikinci günü şimdi gidip test alıp tekrar yapıcam bakalım İnşaşşah hamişizdirben de tekrar yaptim
iki farlı test bugun de böyle çıktı