- 5 Haziran 2025
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsiz 123
ilişki sonrası 10.gün ve 11. gün de yaptım dört testte de bu şekilde olabilir mi hamilelik sizce bunu yaşayanınız var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu testte çok kuruma çizgisini çıkardığını duymadım. Bende bu testi kullandım hamileyken doğru pozitif verdi. Değilken hiç kuruma çizgisi çıkarmadı. İlk 5-10 dakika içinde silik çizgi belirdiyse vardır. Sonra kurudukça belirginleşiyor çizgi. Üsteki biraz kuruma gibi duruyor ama altakiler normal gözüküyor.kuruma çizgisi mi yoksa anlayamadım
siz de adete bir hafta kala yaptınız mıBen bu testte çok kuruma çizgisini çıkardığını duymadım. Bende bu testi kullandım hamileyken doğru pozitif verdi. Değilken hiç kuruma çizgisi çıkarmadı. İlk 5-10 dakika içinde silik çizgi belirdiyse vardır. Sonra kurudukça belirginleşiyor çizgi. Üsteki biraz kuruma gibi duruyor ama altakiler normal gözüküyor.
daha önce hiç böyle çizgi bile olmuyordu ama 10.gün ve 11. gün arasında koyuluk farkı da yok koyulaşır sanmıştımsiz de adete bir hafta kala yaptınız mı
Bende çatlamadan 8 gün sonra yaptım ve bu marka da çoook silik çizgi gördüm 5 gün bekleyip kan verdim beta 127 çıktı bu marka güvenilir yalancı çıkarmıyordaha önce hiç böyle çizgi bile olmuyordu ama 10.gün ve 11. gün arasında koyuluk farkı da yok koyulaşır sanmıştım
yaa teşekkür ederim yorumunuz için bende 5 gün beklemeyi düşünüyorum insan sabırsızlanıyor ister istemezBende çatlamadan 8 gün sonra yaptım ve bu marka da çoook silik çizgi gördüm 5 gün bekleyip kan verdim beta 127 çıktı bu marka güvenilir yalancı çıkarmıyor
Benim de reglim gelmemişti o zaman. Tahmini 5-6 gün vardı ben ameliyat olacağım için kan verdiğimde öğrenmiştim. Testte nasıl çıkıyor diye merak edip yapmıştım bu şekilde çıkmıştı. Ama ondan önce yaptığım aylarda hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim. Bence kan verin netleşsinsiz de adete bir hafta kala yaptınız mı
yaa öyle mi aynı gibi çizgilerimiz bakalım vericem bayramdan sonra inşallah saolunBenim de reglim gelmemişti o zaman. Tahmini 5-6 gün vardı ben ameliyat olacağım için kan verdiğimde öğrenmiştim. Testte nasıl çıkıyor diye merak edip yapmıştım bu şekilde çıkmıştı. Ama ondan önce yaptığım aylarda hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim. Bence kan verin netleşsin![]()
Tabi öyle oluyor benim çizgi gözle bile zor gözüküyordu seninki yine iyiyaa teşekkür ederim yorumunuz için bende 5 gün beklemeyi düşünüyorum insan sabırsızlanıyor ister istemez
aaa umutlandım şimdi teşekkür ederimTabi öyle oluyor benim çizgi gözle bile zor gözüküyordu seninki yine iyi
İnşallah herşey gönlünce oluraaa umutlandım şimdi teşekkür ederim![]()
çok teşekkürler sizin içinde her zaman öyle olur umarımİnşallah herşey gönlünce olur![]()