logusa pijaması krizi

elimket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
264
4
96
hala pijamam yok baktıklarım arasında içime sinen olmadı internette beden sorunu yaşarmıyım bilemedim emin olmamadım
aranızda internetten alan var mı kızlar memnun kaldınızmı

ben haluk bayramın 3 lü takımından aldım polar sabahlıklı olanından pembe önden açılıyo düğmeli emzirmek için çok şirin kedili falan byle :) birde mevlütte giymek için kırık beyaz triko lizözlü bi takım aldım bi iki tanede normal pijama alıcam gene bulunsun die ama polar olanı hastanede giyicm soğuk olur diye diğerini mevlüt için aldm bizde mevlüt hemen yapılıyo bir bilemedin iki hafta içinde

bende haluk&bayramdan 3lü takım aldım. giyerek aldım ve iyiki öyle yaptım bi model gyindim eşim uzaylıya benzetti beni :)))))))

lohusa sepeti diye bir site var, diğerlerine göre fiyatları daha uygun geldi bana, bu siteden lohusa geceliği, emzirme atleti ve sütyeni aldım yeni, elime ulaştı kaliteli ve kullanışlı gibi ama bakalım kullanıp görcez, güzel pijamalar da var canım, bi gözat derim. Ben pijamayı da normal önden düğmeli almayı düşünüyorum, sonrasında da kullanabilmek adına, henüz almadım daha. sana kolay gelsin canım.

O kriz bendede var. Artık yavaş yavaş hem bebek hem kendi çantamızı hazırlamamız lazım. Geçen pazardan aldım önden düğmeli malı güzeldi. Benim gibi masraftan kaçınıyosan bi takım al 2 tanede alt al takımın üstüne uyucak bitti gitti. zaten hastanede bi gün kalıyosun. Tabi ben rahatım doğumdan sonra gelenim gidenim olmayacağı için şık olmam gerekmiyo :D doğumdan önce ne giyiyosam onu giyerim hehehe :D

Bende aynı krizdeyim internetten çok bakdım ama güvenemiyorum bide illaki dokunmam lazım kumaşına, şimdilik herşey normal, yani normal doğum istiyorum, ama aksilik olursa sezaryan olur, bunun için hem pijama takımı hemde gecelik şart, bitmiyor bu tatlı alışveriş koşturması

ben de ikili takım aldım,zaten sevdiğim tek şey takıma dahil olan lohusa tacının çok şeker olması:-)

Ya ben fuarı bekliyorum otdan bulabilir miyiz satış olur mü ne dersiniz

bugün hastane çantamızı hazırladık hem bebişin hem de kendiminkini; iki tane normal pijama önden düğmeli, bi tane boydan gecelik, çorap, iç çamaşırı, tülbent, hasta bezi, ped vs. içime dert olmuştu, kafamda bi telaştı hep, hazırladım rahatladım sonunda:) malum son aylar, çarşıya çıkıp dolaşmak, onu mu alsam bunu mu alsam, tam bi eziyet, bi de olumsuz hava şartları üstümden yük kalktı sanki, herkese kolay gelsin kızlar :)

ben denemeden beyaz renkli bir takım aldım, eve gelince içimi olduğu gibi gösterdiğini farkettim. deneyerek almak en güzeli

Arkadaşlar ben pijamadunyasi.com dan aldım gerçi ankarada yaşadığım için bizzat mağazaya gidip aldım. Allah nasip ederse doğum mayıs gibi olacağından 2 tane çok kalın olmayan biri uzun kollu mevsimlik diğeri sabahlıklı içi kısa kollu daha ince.

Haluk bayram ve twiddy diye markaları gayet güzel bence... ama şöyle bir durum varki ben uzun boyluyum 1,73 boyum. ilk aldığım mevsimlik pijamayı evde denedim iyi oldu ama pijama boyu kısa gibi geldi gözüme ertesi gün gittim değiştirdim. internetten alırsanız gitti geldi derdi olur gibi.

kızlar doğum esnasında üzerimize ne giyicez hadi doğumdan sonra gecelik yada pijama tercihe göre ama doğum esnasında hastane kıyafeti falan mı giyiliyo

kızlar doğum esnasında üzerimize ne giyicez hadi doğumdan sonra gecelik yada pijama tercihe göre ama doğum esnasında hastane kıyafeti falan mı giyiliyo

Onu bende merak ediyorum. İlk doğumumda doğuma gecelikle girdim. 9 yıl önceydi tabi bu. Şimdi hastane şartları değişti. Ama her ihtimale karşı gecelik götürmek lazım.

geceliklerde ya çok bol ve uzun ya saten giyilmiycek gibi :) ortasını bulamadım ya
Kaynanam ilk hamileliğimde bana nine geceliği almıştı doğuma onla gittim. Bu seferde onu götürücem hehehehe:D Boşver bol mol al bişey. Zaten doğum zamanı geldimi insan hem süs görünüş düşünücek halde olmuyo hemde doğumdan sonra çıkarıyosun onu. Benim gecelik kan revan içinde kalmıştı. Odaya çıkar çıkmaz attım üzerimden.

Back
X