Merhaba hanımlar. Doğum yapalı bir hafta oldu. Hickirarak ağlamak istiyorum dertlerim var oğlumla ilgili. Bebeğim küçük doğdu sütüm gelmedi ememedi istemedi derken şuan sadece biberonla azcik süt gerisi mama besleniyor. Lütfen şuanda kimse bana sütun şöyle gelir şöyle emer tarzı önerilerde bulunmasın aşırı sinirliyim kafamı duvarlara vurmak istiyorum her şeyi araştırdım deniyorum zaten. Çok gazi var galiba susmadan ağlıyor kıpkırmızı oluyor mama kaynaklı yani benim yetersizliğimden dolayı olduğunu düşünüp kendimi yiyp bitiriyorum. Bir kaç kez benzine sıvı kaçtı nefes alamadı hemen sırtına falan vurdum şükür çıktı ama tekrar olacak diye gözümü kapataniyorum. Ya bir dahakine cikaramazsam ölürse oğlum aklımı kaçırırim heralde. Annem yanımda yanımda sezaryen nedeniyle ev işlerine yardım ediyor. Çocuğa tam bakamıyor bazı şeyleri yanlış yapıyor mama sıcaklığını olcegini falan ayarlayamiyor. Güzelce uyarıyorum ama içim kan ağlıyor 5 dk dahi uyumak istemiyorum annem yanlış bir şey yapar diye. Şimdi de dudağında uçuk çıktı çocuğa bulaşacak diye nasıl eve yollasam çok ayıp olacak bir şey diyemiyorum. Bu endişeler normal mi böyle omut geçmez diye düşünüyorum. 40 in çıkınca düzelir miyim?