Ben peşpeşe iki hamilelik geçirdim, ilk doğumumda lohusa dönemim berbattı ama Allahtan bukadar uzun sürmedi, seninki baya uzamış, ikinci hamileliğimde ikiside çok küçük olmasına rağmen böyle hissetmedim nedense, üstelikte ikincisi daha uykusuz gazlı bir bebek olmasına rağmen ve hiç uyku uyumamama rağmen olmadı, belkide kendimi dinlemeye vaktim olmadı koşturmaktan, ilk lohusalığımda bende de herşeye ağlamalar, sinir, stres çoktu, birde herkafadan bir ses çıkması emzir emzir demeleri bile bezdiriyo insanı, gece uykusunun azlığı çok etkiliyo insanı, birden bire hiç olmadığı kadar büyük bir sorumluluk üstleniyosun, elin kolun bağlanıyo, özgürlüğün kısıtlanıyo, paşa gönlünün keyfi azalıyo :) normal şeyler bunlar, kendini çok kasma, bebeğime çok iyi bakmalıyım sürekli ilgili olmalıyım gibi düşüncelerinden kurtul, istemesende her türlü ihtiyacıyla ilgileneceksin zaten, tezcanlı olmaya gerek yok yani, 3'te evde oluyosan 3'5 ta evde ol o yarım saati kendine ayır, önce sen mutlu olmalısın ki bebeğinde huzursuz olmasın. Eğer çokta iyi hissetmiyosan ki baya uzun sürmüş bir psikoloğa falan danış bence.