Lohusa kanaması giderek artar mı?

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Merhaba arkadaşlar 27 temmuzda epidural doğum yaptım 38+1 de. O günden bu yana normal bir şekilde önce yoğun sonra açık pembe sonra da beyaz olmak üzere akıntım oldu. Tam loşi denen akıntım da bitti diyordum ki 2 gündür yoğun şekilde pıhtılı kanamam başladı. Bir gün öncesinde kontrolüm vardı ve muayene oldum. Dr muayene sırasında rahmime de baktı temiz dedi. Şuan adet oluyormuşum gibi ağrım ve terleme var. 25 günde adet döngüsüne başlamış olabilir miyim? Benim gibi olan var mı aranızda?

Bende lohusa kanaması bittikten kısa bi süre sonra tekrar kanamam başlayınca endişelenmiştim. Doktoruma söyledim kontrole gel dedi bebekten fırsat bulup gidemedim. Sonra bitti zaten kanama. Sonraki ayda farkettim ki o kanama reglmiş.

Yani çevremdekilere sordum anneme kayınvalideme filan ama onlar emzirirken regl olunmaz dediler. E Dr da rahmin temiz bişey kalmamış dedi valla şaştım kaldım yarın da devam ederse tekrar kontrole giderim. Benim gibi olan pek yok sanırım. Ben hamileliğimin öncesinde de düzenli adet görürdüm. Hiç şaşmazdı. Gün aralığım 25, 26 olurdu hep. Sanırım bende regl oldum. Gebeliğin en güzel yanı regl olmamak. Doğumdan beri bu sıcaklarda pişik oldum resmen dikişlerdi kanamaydı derken.. Of ne zormuş yaz doğumu 🤦🏼‍♀️

Back
X