Tesekkur ederim hepimizin ki insallah. Hic bu kadar uzun surene rastlamsmistim kime sorsam 40 gnde bitmis.rahatlattin beni biraz. Ama iste benimki azalip azalip artiyo. Onemli ciddi bisey olmasinda internetten yazanlari okuyunca korkuyo insan.Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün benim normal doğumdu doğum sonrası kanamam 3 aya yakın sürdü ilk iki ayı adet gibi yoğundu sonra azalarak devam etti ve bir süre sonra tamamen kesildi ayrıca ablamında doğumdan sonra kanaması çok uzun sürdü.
Belkide arada azaldığı için vücut tam temizlenemiyor o yüzden uzun sürüyor olabilir herkesin vücudu farklıdır sıkmayın canınızı benimkinede bir problem vardır neden bu kadar uzun sürdü diyen oldu ben hiç takmadım internete ise hiç bakmadım iyikide öyle yapmışım stres yapmadan bitti gitti sizde stres yapmayın daha lohusa sayılırsınız zor bir dönem iyice zorlaştırmayın emin olun yakında biter.Tesekkur ederim hepimizin ki insallah. Hic bu kadar uzun surene rastlamsmistim kime sorsam 40 gnde bitmis.rahatlattin beni biraz. Ama iste benimki azalip azalip artiyo. Onemli ciddi bisey olmasinda internetten yazanlari okuyunca korkuyo insan.
Merhaba sizin gibi bende aynı durumu yasıyorum.ne zaman bitti kanamanız?Benimde 75 gün oldu hala devam ediyor75 gun once sezaryenle dogum yPtim ve hala kanamam var hergub geliyor hic kesilmeden adet gibi degil ama lekelenme seklindede degil. Rengide kirmizi. Doktora gittim bu kadar uzun surmesine sasirdi ultrasonds bisey goremedi hirmonaldir dedi emzirdigin icin ilac ta vermedi. Benim gibi olan var mi acaba lutfen yardimci olun cok kafama takildi geceleri uyuyamiyorum
Merhaba benim 82 gün sürdü ve bitti. iki hafta temiz akıntı geliyordu ki bugün kahverengi akıntı yeniden başladı.Böyle birşey yaşadınız mı siz? Adet mi oluyorum yoksa emzirme nedeniyle düzensizlik mi?Merhaba :) ilk gebelikte benimde çok uzun sürdü 2 bucuk ay sonunda bitti ve bir kac ay adet olmadim sonrasında.... sezeryan dogum yapmistim kanamadan bikip usandgm icin ozele de devletede bir kac kez gittim bukadr uzun kanama normalmi diye usgde bakildi normal dendi ozmn yakin zamanda kesilecektir muhtemelen bence bir kadin dogum uzmanina danisin yakin zamanda gitmediyseniz ..
Bende sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay oldu lohusalık normal zamanda bitti ondan sonra ara ara kahverengimsi akıntılar gelmeye başladı ve devam ediyor gelmeye ama şöyle 1 gün geliyor 5 gün temiz oluyo sonra yine 1 gün geliyo 10 gün temiz oluyor.henüz gidemedim doktora ama en yakın zamanda gideceğim İnşallahMerhaba benim 82 gün sürdü ve bitti. iki hafta temiz akıntı geliyordu ki bugün kahverengi akıntı yeniden başladı.Böyle birşey yaşadınız mı siz? Adet mi oluyorum yoksa emzirme nedeniyle düzensizlik mi?
Merhaba belki adet kanamanız düzene giriyordur bence bir jinekolojiye gidip kontrol olun içiniz rahatlasın ben uzun lohusa kanaması sonrası 2.3 ay adet görmedim lekelenme flanda yaşamadım sonrasında adetım duzene gırdi.. ama cevremde duyuyordum hep lohusalıktan sonra hemen adeti düzene girende var aylarca adet olmayanda var ki buna halk arasında sütün korur derler ..Merhaba benim 82 gün sürdü ve bitti. iki hafta temiz akıntı geliyordu ki bugün kahverengi akıntı yeniden başladı.Böyle birşey yaşadınız mı siz? Adet mi oluyorum yoksa emzirme nedeniyle düzensizlik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?