Lohusa kilo

medeline

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
288
merhaba kızlar 1 ay önce doğum yaptım ilk gebeliğimdi ve malesef 30 kiloya yakın aldımp psikolojim çok bozuldu 65 kilo ile gebe kalmıştım. Hayatımda hiç 65 kilonun üstüne çıkmamıştım. Şimdi doğum sonrası 5 6 kilo gitti ama şuan çok şişim. Sizler bu dönemde nasıl zayıfladınız ödem atmak için neler yapıyorsunuz. Ne yapmalıyım

Benim de aynı yaaa ve diyet yapmak istiyorum sen düşünüyor musun

Ben de 25 kiloya yakın almıştım doğumdan sonra ilk 3 ayda kendiliğinden 12 kilo gitti moral bozmak gibi olmasın ama öyle kaldı hatta üstüne 3 4 kilo daha aldım diyetsiz mümkün değil gitmiyo çünkü emzirirken ekstra yemek istiyo insan

imkanınız varsa (sadece maddi imkan değil, sosyal destek, bebekle ilgilenebilecek birileri vs.) diyet+hafif spor. İnsanda yeme isteği oluyor, o istek gelince doğru şeyleri tüketmelisiniz. Bebek bakarken de hazırlık kısmı kolay olmayabilir. Kafanıza göre ödem attrıcı tarifler deneyip tüketmeyin. Vücudunuzun bol sıvı tüketimine ihtiyaç duyduğu bir dönem.

Bebeğim 8 aylık olacak hamile kaldığımdan daha az bi kilodayım ama ocaktan beri diyet ve spor yapıyorum

`