lohusa sendromu !!!

dua sayfalarina yazmamam dua etmedigim anlamina gelmez herkesin amelini Allah bilir.
kimseyi yargilamak size dusmez.
siz bol bol dua edin,insallah dualariniz kabul olsun.
benim yavrumun aldigim kiyafetleri elimde kaldi,heves edip aldigim biberonu icimi yakiyor..
bana laf yetistirmekten vazgecin sizinle ugrasamam.
gidin evlatlarinizi bagriniza basin,onlarla ilgilenin.
hadi selametle.

Ben senin ameliini bilirim demedim..cahillik zor..acin gerçek olsaydı kedinin peşinden gitmezdin dedim..

İşinize bakın kelimesini kendinize soylemelisinuz. Boş boş tüm sayfalara laf yetiştiren sizdiniz.. Bi de benim geçmiş sayfalarına bakın,sonuna kadar..bi tek aptalca kelime bulamazsınız..yaşadığım lohusa depresyonu mu diye bugün yazdığım bu sayfada benimle alakali.

aslında burdada laf yetiştirmek, hakaret ederek kendini rahatlatmak çabasında olan sizdiniz.

Şükürler olsun ki,içinde Allah korkusu olan ve ona sığınan bi insanım..ana baba evlat acısı.. Yasadiklarim var,belkide yasayacaklarim.

Hepimiz için duam evlatlarimiza 5 dk fazla omur nasip etmesin Rabbim..

Son cümlelerinize kadar alınganlık yapmamissiniz.evet,hakliligim beni üzen.. Bugüne kadar yaptığım hiçbirşey den pişmanlık duymadım, yapmadigimdan duyuyorum.. Bu da yorgunluğun verdiği bi duygu sanırım..

Herkes in Allah katında olaylara karşı direnci bir değil..farkli fıtratlardayiz..burda bir iki kelimede yetmez yılları sigdirmaya.. Gerçekten bi yardıma ihtiyacim var ama eşim istemiyor bunu:KK43: ise başladığında duzeleceksin,yalnızca çok bunaldin diyor..

Yazılanlarin iyi niyetli olup olmadığına bakıyor insan..bir de şaşırdım doğrusu,ev hanımları dayanışmasına..

Eleştiri mi hakaret mi olduğuna bakın isterseniz cümlelerin. Gercekci olmak lazım..
Hemde evde çalışıyorum biliyomusunuz. Gece 3 aylk ve 4 yaşındaki kızımı uyutup çizim yapıyorum mimarım:KK76:

Eşiniz haklı bunalmşsınz ama biraz sakinve az saldırgan olmalısınız. Kendinize yazık.

Hayatımın en kötü günleri doğum yaptiktan bir hafta sonra başladı.Yaşamayan asla anlayamaz insanin iki göğsünün arasına öküz otururmu , oturuyormuş.Ben böyle kötü Dünya ya nasıl cocuk getiririm diye deli gibi aglıyordum sütüm gelmez ev ordu gibi saolsun kayınvalidem delirtti beni ben cocuk bakamam kayinvalidem en iyisi o olmazsa asla basaramam artik beni nasıl etkilemisse birakti kaçtı sonra.Gece uyanıyorum kucagımda cocuk evde kapilarin arkasında bebek arıyorum sonra kendime geliyorum bakiyorum kucagimda .Sonra Allah razı olsun ablam bana yardım etmeye basladi.Onun destegiyle güvenim geldi kendime.Geçiyormuş yani benim gibi olan da var daha ağır olanda var geçici olduğunu anlamak lazım.Ayrıca herkeste olmuyor .

Ben senin ameliini bilirim demedim..cahillik zor..acin gerçek olsaydı kedinin peşinden gitmezdin dedim..

İşinize bakın kelimesini kendinize soylemelisinuz. Boş boş tüm sayfalara laf yetiştiren sizdiniz.. Bi de benim geçmiş sayfalarına bakın,sonuna kadar..bi tek aptalca kelime bulamazsınız..yaşadığım lohusa depresyonu mu diye bugün yazdığım bu sayfada benimle alakali.

aslında burdada laf yetiştirmek, hakaret ederek kendini rahatlatmak çabasında olan sizdiniz.

Şükürler olsun ki,içinde Allah korkusu olan ve ona sığınan bi insanım..ana baba evlat acısı.. Yasadiklarim var,belkide yasayacaklarim.

Hepimiz için duam evlatlarimiza 5 dk fazla omur nasip etmesin Rabbim..

terbiyesiz..birdaha bana yazma.

cok cok gecmis olsun,Allah sabirlar versin:KK42:
Rabbim bundan sonra yuzunuzu guldursun insallah.
insanin karnina dusen kalbini attigini gordugun evlat iste..sonra bi bakmissin yok olmus,bigun once dinlemissin halbuki kalp atisini,ogluma can yoldasi diye hayaller kurmussun..:KK61:indirim var diye ucbes aldigin kiyafetleri elinde kalmis gitmis iste..:KK42:
Allahim daha buyuk dertlerden kayiplardan korusun da insan uzuluyor iste..
neden dua topiklerine girmiyorsun diyor bu hanim..
butun dua listeleri kapali nerdeyse,hangisine el atsak kapanmis liste..hem dua topiginde olsan da olmasanda insanin bi gozyasi belki onlarca hatime bedel kimbilir ki bunu..

kendini bilmez bana ev hanimi diyor..ben zorunlu olarak evladina bakmak icin isinden ayrilmis insanim.
esime yalvariyorum geri doneyim diye suan icin gonlu yok napabilirim..yoksa isim hazir,sefim ayda haber yolluyor gel geri don ise diye..
kendini bilmez evlat varligindan simarmis insan..
Allah vermeye de yakindigi dertler Allahin gucune gitmesin..

Ev hanımı derken? Bende çalışıyorum ama evimin hanımı çocuklarımın annesiym aynı zamanda.. çokta mutluyum. Hanımım..

Biriniz pro üye biriniz popüler..ne kadar çok yazarsan mi olunuyor bu:)

İşinize gelen kısmı istediğiniz şekilde yorumlayarak olmuyor be güzelim..
bu sayfada şuan ikinizin yorum yapması saçma.lohusa yok sanırım aranızda? Sixinki laf yetiştirmek,vakit geçirmek.arada da birbirinize destek olmak :)

Canım benim gonuldekini bi tek Allah bilir tabiki..ama kediler diil.. Sanırım isterseniz bi sayfada siz acabilirsiniz.işinize gelmemiş olabilir mi?

Ben Rabbime evladından ötürü hiç yakinmadim.eğer ki o kullarini n gönlünü bilmeseydi senin çocuğun olmaz diyen Dr.a karşı nasip etmezdi..

Eşimin ailesi hiç yanımda değil,üstüne yük olmaya devam ediyorlar. Bunalmislik beni bu sayfa ya da yazdıran.8 aydan sonra tabi..

Ama sizin gibi de dk başı her sayfaya yorum yazamiyorum.şımarık lık olsaydı hislerim keşke diyorum yine gülümseyerek :)
Rabbim size meşgale olacak işler versin inş..

Bu zamana kadar çok şey paylaştığım bu sayfalarda sizin gibilerin i de ilk gordum..

bu sayfada şuan ikinizin yorum yapması saçma.lohusa yok sanırım aranızda? Sixinki laf yetiştirmek,vakit geçirmek.arada da birbirinize destek olmak :)

Canım benim gonuldekini bi tek Allah bilir tabiki..ama kediler diil.. Sanırım isterseniz bi sayfada siz acabilirsiniz.işinize gelmemiş olabilir mi?

Ben Rabbime evladından ötürü hiç yakinmadim.eğer ki o kullarini n gönlünü bilmeseydi senin çocuğun olmaz diyen Dr.a karşı nasip etmezdi..

Eşimin ailesi hiç yanımda değil,üstüne yük olmaya devam ediyorlar. Bunalmislik beni bu sayfa ya da yazdıran.8 aydan sonra tabi..

Ama sizin gibi de dk başı her sayfaya yorum yazamiyorum.şımarık lık olsaydı hislerim keşke diyorum yine gülümseyerek :)

Bu zamana kadar çok şey paylaştığım bu sayfalarda sizin gibilerin i de ilk gordum..

bak ruh hastasi kardesim.
yazma..git evlatlarinla ilgilen.
simdi seni kara listeye aliyorum,burda biyerlerini yirtsanda gormicem seni ve yazdiklarini.
Allah evlatlarini bagislasin,burda carcar edecegine onlarla ilgilen,8 aylik cocuk kucak ister.
kocana saldirdigin yetmemis burda millete saldirip durma.
biz oraya buraya yorum yazariz ama bugune kadar senin disinda kimseyle atismadim daha dogrusu kimse bana bu sekilde sarmadi.
hadi yuru git isine delirmis lohusa.
yuru git isine son kez soyluyorum seni yonetime sikayet ederim birdaha alintilama yaparsan.

terbiyesiz..birdaha bana yazma.
Tüm yazdıklarına ve yazdıklarıma bak.bir kelimeyle hakaret yok..kişiliğini yansıtmak bu kadar kolay işte:)
Cahil insanlar olma,kendini yetiştiriciliği.bak yine terbiyesiz demiyorum :)

Tüm yazdıklarına ve yazdıklarıma bak.bir kelimeyle hakaret yok..kişiliğini yansıtmak bu kadar kolay işte:)
Cahil insanlar olma,kendini yetiştiriciliği.bak yine terbiyesiz demiyorum :)

yapisip durma.
git isine ne yapisik yilisik seysin ruh hastasi
yuru git cocuklarina..

Ben lohusayım. 3buçuk aylık bebeğim ve yardım etmeye çalıştım sadece. İnanamıyorum size ya cahillik pro vs. Cevap bile vermek iatemiyorum.
Mune Mune abla. Baksan iyi olur :*

bak ruh hastasi kardesim.
yazma..git evlatlarinla ilgilen.
simdi seni kara listeye aliyorum,burda biyerlerini yirtsanda gormicem seni ve yazdiklarini.
Allah evlatlarini bagislasin,burda carcar edecegine onlarla ilgilen,8 aylik cocuk kucak ister.
kocana saldirdigin yetmemis burda millete saldirip durma.
biz oraya buraya yorum yazariz ama bugune kadar senin disinda kimseyle atismadim daha dogrusu kimse bana bu sekilde sarmadi.
hadi yuru git isine delirmis lohusa.
yuru git isine son kez soyluyorum seni yonetime sikayet ederim birdaha alintilama yaparsan.
Ruh hastası mi? Kelimelerin sığlığı hep aynı..sen şimdi siglık nedir onu da bilmezsin..

Ben yokum ki kk.da.Sen hergun yirtiyosun oyle mi bi yerlerini :)

Annem var bugün..kucaga da alıştırması biz..

Ben sana niye sarayım.gelip beni buldun ya.tüm sayfalardaki yorumlardan sonra söylediğin pek hoş:)

Yönetime söyleyince ne oluyor? Bak ne çok şey varmış bilmediğim.. Ah ahh..yazık..benimkiler kucak ister senin çocuğun sa oyun ilgi..

Çok zaman harcama buralarda.tavsiye dır:)

Burası sanal.ne kadar da ciddiye aliyormussunuz.inanin abla bakinca ne oluyor bilmem.cvp verememek oluyor seninki.hakaret etmek kolayca kaçmak kolay ya..
Ben lohusayım. 3buçuk aylık bebeğim ve yardım etmeye çalıştım sadece. İnanamıyorum size ya cahillik pro vs. Cevap bile vermek iatemiyorum.
Mune Mune abla. Baksan iyi olur :*

Burası sanal.ne kadar da ciddiye aliyormussunuz.inanin abla bakinca ne oluyor bilmem.cvp verememek oluyor seninki.hakaret etmek kolayca kaçmak kolay ya..
Ben gerçekten söylüyorun tekrar sadece okuduğumu yorumladım. Bizi küçümseyince bişey geçmez eline canım benim. Evet problemli insanlarız belki burda geziniyoruz. Ama yardım edin diye yazdığın için konu aç dedim. Kimseyede hakaret etmedim küçümsemen garip geldi hemen saldırı modundasın garipsedim sadece seni.

Ben gerçekten söylüyorun tekrar sadece okuduğumu yorumladım. Bizi küçümseyince bişey geçmez eline canım benim. Evet problemli insanlarız belki burda geziniyoruz. Ama yardım edin diye yazdığın için konu aç dedim. Kimseyede hakaret etmedim küçümsemen garip geldi hemen saldırı modundasın garipsedim sadece seni.

Ben kimseyi kucumsemedim.o ark.in yazdıkları iyi niyet li mi?Yalnızca birçok sayfadaki yorumunu görünce bol vakit bulduğunu anladım.inanın saygın sonsuz,ev hanımlığı gerçekten tüm işlerden zor.biz herşeyi üstünden yaparız ama vakitte kalmaz,dinlenmeye bile..

O bahsettiğim sayfalardaki problemler eğer gerçekse yaşayanlara Rabbim sabır versin.. Ben elimdekinin değerini de çocuklarımın kıymetini de biliyorum.. Eşimin söyledikleri niye şimdi? Ona takiliyorum..

Ne kimseye saldırdım ne de hakaret ettim.iki gülen göze bakıp da hergun sukrediyorum..çok büyük bi yorgunluğun var.hakaret okumak için yazmadım.ki hataymis yazmak..

Yanlış birşey söylediğini düşünmüyor um sizede..ben hayatta önce kendime saygı duyuyorum. Ne yazıkki başkasına saygı duymayan kendine hiç duymaz..

Koşturmak yoruyor insanı,en tatlı yorgunluk bile gün geliyor gerçekten çok zorluyor.ama hayat bu inişli cikisli

Ben :( bebeğim gazlanip geceleri uyanip onu uyutamadikca 2 3 gune 1 aglama krizlerine giriyorum besiginin basinda anne olmaya hazir diilmisim gb hissediorm heralde beceremicem diorm anneligi cok korkuyorum :(

Ben :KK43: bebeğim gazlanip geceleri uyanip onu uyutamadikca 2 3 gune 1 aglama krizlerine giriyorum besiginin basinda anne olmaya hazir diilmisim gb hissediorm heralde beceremicem diorm anneligi cok korkuyorum :KK43:
Kaç günlük bebeğin

canım ben cok agır yasayanlardanım. ama gecti gitti çok şükür, eşin desteği önemli. hiç gecemyecek gibiydi kabus gibiydi o gunler.. şimdi nasılsın ?

Ben şimdiden düşünüyorum. Bebekten dolayı bunalıma girmem sanırım ama beni en çok korkutan insanların olumsuz eleştirileri. Zaten tahammül edemiyorum eleştiriye. Daha doğum yapmadan başladılar annemler falan sütün yeter inşallah diye. Kedim var o ne olacak falan diyenler. Off insanlar üzerine vazife olmayan şeylere çok karışıyorlar. Ben onlara soruyor muyum. Valla mümkünse kimse gelmese ilk zamanlar ziyarete. Gelen de hayırlı olsun diyip kısa oturup gitse lohusa zamanı. İnsanın en mutlu anlarını zehir ediyorlar.

Back
X