- 3 Nisan 2015
- 70
- 45
- 8
- Konu Sahibi Ganajcikolat
-
Çok sevdiğim bir laf var. Kaynana melek olsa kanadı çarpar derler :)).
Evet haklısın ama bunaltiyolar artik bugün kızımı yıkadık aslında eşimle yıkamak istiyodum onunda işi çıktı annemle beraber yıkayın dedi. Neyse geldi çocuğu soydum yikicaz oda ağlıyo sevmiyo üzerinin çıplak kalmasını tutturdu bu niye agliyo kolu acıyo bunun bacağı acıyo bunun Ayy boguveresim geldi önceden böyle değildi doğurdum değişti gerçi bir yılda da ne kadar taniyabildiysem..
Evet haklısın ama bunaltiyolar artik bugün kızımı yıkadık aslında eşimle yıkamak istiyodum onunda işi çıktı annemle beraber yıkayın dedi. Neyse geldi çocuğu soydum yikicaz oda ağlıyo sevmiyo üzerinin çıplak kalmasını tutturdu bu niye agliyo kolu acıyo bunun bacağı acıyo bunun Ayy boguveresim geldi önceden böyle değildi doğurdum değişti gerçi bir yılda da ne kadar taniyabildiysem..
böyle durumlarda en güzeli uygun bir dille uyarmak ve durumu açıklamak mesela; "anneciğim bebeklerin hepsi çıplakken ağlar neden evham yapıyorsunuz, beni de tedirgin ediyorsunuz lütfen yapmayın.. daha yeni doktora gittik hiçbişeyi yok maşallah yapmayın böyle.." vs vs.. daha çeşitlendirilebilir. o pisikolojide sanki gıcıklığına yapıyormuş gibi görünse de aslında kendisi daha çok üzülüyor sadece evhamdan ne dediğini bilmiyor
malesef yaşarken çok sinirlenmiştim.. ama ne yapabilirsin ki.. o zamanlar yanlışlıkla insanın tırnağı değse 3 gün vicdan azabından ölüyorsun.. kadın da isteyerek haşlamadı ya oğlumu.. haa nedir? bi daha oğlumu yıkayabildi mi hayır!! bi de üüstüne siz çocuğu soğuk suyla yıkamaya alıştırmışsınız oldu onu da yedik.. ama üzerinden 4 yıl geçmiş her şeyi tek tek biriktirirsen akıl hastası olursun............Yazık yavrum ya.. sen buna gulebiliyosan ben abartiyorum galiba.
Harpy .!.:malesef yaşarken çok sinirlenmiştim.. ama ne yapabilirsin ki.. o zamanlar yanlışlıkla insanın tırnağı değse 3 gün vicdan azabından ölüyorsun.. kadın da isteyerek haşlamadı ya oğlumu.. haa nedir? bi daha oğlumu yıkayabildi mi hayır!! bi de üüstüne siz çocuğu soğuk suyla yıkamaya alıştırmışsınız oldu onu da yedik.. ama üzerinden 4 yıl geçmiş her şeyi tek tek biriktirirsen akıl hastası olursun..
şuan lohusa olduğun için bu tarz şeyleri kafana takman gayet normal.. ama sen ve bebeğin iyi olduktan sonra gerisi de boş bunu unutma.. bırak o söylensin.. bu sefer de sen duyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?