- 3 Nisan 2015
- 70
- 45
- 8
- Konu Sahibi Ganajcikolat
12 gün oldu doğum yapalı.sezaryenle nurtopu gibi bir kızım oldu.Çok mutluyum lakin birşeyi hesaba katamadım etrafımda benden çok pinpirikli insanlar..doğum yaptım malum sezaryen heryerim ağrıyor.Bebek emzirmeyi bilmiyorumm aldım kucağıma yok emmiyor.kan ter içinde kaldım.ilk birazcık mama verdiler sarılık tehlikesine karşı.neyse ertesi sabahı kayınvalidemlr geldi.eve çıktık.Ya nasıl anlatayım onlar titizlendikçe bebeğimin üstüne düştükçe sinir oldum.sanki ben doğurmamışım gibi..farklı bi duygu..bi de çok tezcanlıdır bnm kayınvalidem aslında çok iyidir iyiniyetlidir.ama ben doğum sonrası bu durumları nerden bileyim.mesela bebek ağlıyo hemen kv ve kayınpederim hemen bana soruyo aaa annesi acıktı al emzir..yaa bi dur yemek yiyorum bi müsade et demi..her ağlamasında ay hasta mı oldu ay öyle mi..Emzirme konusuna girmiyorum.sütün az mı aa iyi iyi yağlı geliyo aman mama verme vs. Neyse işleri var diye döndüler bu sfer her tlf da soruyo sütün geliyomu geliyomu..o bitti diğer akrabası başlsdı aman mama verme sütünü ver alışır bıktım yaa..çok biliyosan buyur emzir diycemm..başka böyle sıkıntısı olan var mı