Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lohusa pijamalarının bazıları pek kullanışlı olmuyor malesef, birde çok pahalı.
Lcw dan fln bakabilirsiniz. Önü komple düğmeli penye pijamalar var. Emzirirken de dugmelerin hepsi acilabildiginden rahat ediliyor
Lohusa pijamalarının bazıları pek kullanışlı olmuyor malesef, birde çok pahalı.
Lcw dan fln bakabilirsiniz. Önü komple düğmeli penye pijamalar var. Emzirirken de dugmelerin hepsi acilabildiginden rahat ediliyor
Aslında evet tam aradığım şeyi bulamamıştım hepsi pek bi cafcaflı sadece aklıma takılan lcwdakilerin falan beli hamileyken ya da hemen doğumdan sonra giymeye uygun mu
Ben daha yeni moda nisadan siparis verdim daha gelediler hafta ici bekliyorum normal önü dúgmeli pijama siparis verdim,herkez onlari onerdigi icin, 100%100 pamuk yaziyodu artik nasil cikar bilemiyorum
Aslında evet tam aradığım şeyi bulamamıştım hepsi pek bi cafcaflı sadece aklıma takılan lcwdakilerin falan beli hamileyken ya da hemen doğumdan sonra giymeye uygun mu
Ilk doğumumda aldım, şuan yine hamileyim 2 adet daha aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Suwen iyi bir marka diye biliyorum fakat biraz yüksek fiyatlı
Ayrıca 1 adette askılı emzirme geceliği almanızı öneririm. Yine malesef lohusa geceliklerinin çoğu kullanışlı olmuyor. Önden iki düğme koyuyorlar uğraşıyorsunuz sonra bebeği emzircem diye. askıdan citcitli olanlar çok rahat
Lohusa hamile diye bir site var ben ordan aldım lohusa takımımı kış annesi olacağım için kalın kapitone sabahlıklı aldım.Uygun fiyata çok da kaliteli.Ayrıca site oldukça ilgili ve hemen kargoluyırlar.Özelden aldığım takımın linkini arıyorum.Henüz giymek nasip olmadı ama hem zarif duruyor hem de rahatlık açısından kullanışlı gibi