Lohusa

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Kızlar 22 günlük olduk bugün. Mevludumuz vardı fakat ben inanılmaz yoruldum haliyle hepsi sevdigim dostlarim arkadaslarim.Çoğuyla dogru duzgun konusamadk bile..bebegim bi yandan ağlıyor bir yandan insanlar bişeyler soruyor bi yandan yemek yemeye çalışıyorum çay vesaire bebegim odada surekli kontrol ediyorum kucuk cocuklar girer veya aglar duyamam diye..eski halim tabi ki olmaz artık ama hersey en azından biraz normale döner mi ne zaman doner ? bana çok uzak gelmeye basladi bugün kendimi her zamankinden daha yorgun hissediyorum psikolojik olarak..

Ay kuzu ya daha 22. günde bunu söylüyorsun. Anneler kulübüne hoş geldiiiiiinnn...
Biraz zaman geçsin düzene girersiniz inşallah. Az daha sabret

Bu durum düzelmiyor ama biçim değiştiriyor.
Bir şekilde vücudunuz da adapte oluyor merak etmeyin.
Mesela eskiden 8 saat uyuyunca dinleniyorsanız, şimdi 4 saat size yetecek ve hayret edeceksiniz.
Temizlik yaptığınızda çok yoruluyorduysanız, hem temizlik yapıp hem bebeğe bakıp hem misafir ağırlayabileceksiniz.
Çok enteresan bir durum ama gerçekten böyle oluyor.
Günü 20 küsür saat yaşayamaya alışınca da, bebeğiniz uzun uzun uyuyunca canınız sıkılacak.

Evet başta o misafirlerle ilgilenememek rahatsız bir his yaşatıyor insana.
Ama çok normal.
Birkaç aya alışmış ve gün geçtikçe ustalaşıyor olacaksınız her konuda.
Çok uzak değil merak etmeyin.

Mevlüt için çok acele etmişsiniz. Bol bol dinlenmeniz gereken dönemde misafir ağırlamanız gereksiz olmuş. Sağlıkla büyütün evladınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…