Lohusalıgın 40. gununde kanama başlaması??yardım lutfen

Zeymuran

20.07.2010 Aşkım dünyamda
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
729
0
96
45
İstanbul
Kızlar bugun dogum yapalı 40 gun oldu.. dogumdan sonra 8 gun kanamam oldu ve kesildi.. bugun 40. gunum ama kanama basladı.. sankı adet oluyorum gibi belımde agrıda mevcutbilmiyorumkismile acaba normalmi bu durum ?

cnm bendede 60gün ara ara yogun kanamam oldu 60.gün noırmal adet oldum korkma cnm agrılı oluyo içerdeki pis kan boşalıyo geçmiş olsun cnm

cnm bendede 60gün ara ara yogun kanamam oldu 60.gün noırmal adet oldum korkma cnm agrılı oluyo içerdeki pis kan boşalıyo geçmiş olsun cnm

Saolasın canım.. ama benım ara ara olmuyordu.. tamamen kesılmıştı.. bu sabah bel agrısıyla basladı akannehir sankı adet oluyormusum gibi.. korktum acıkcası mafoldumben

benımde 38 gun falan geldi kanamam sezeryan olmasna ragmen..5 gun snrada tekrar başldı kanamam kendı adetım heralde..

buna halk arasında kırkbaşı deniliyor..endişe edecek bir şey yok yani...özellikle sezeryan olmuşsanız ara kanamalarınızın olması da normal..

bende sezeryanla doğum yaptım bugün 24. günüm kanamam halen devam ediyo inşallah kırkıma kadar biter tabi ozamn kanamanın olması normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…