lohusalık doneminde ve daha sonrasında anneler için hayat sizler neler yapıyorsunuz

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar başka birkonu açtım amma velakin şunlarıda sormak istiyorum siz neler yapıyorsunuz evde yanlızken sıkılıyormusunuz
dışarı cıkmak için can atıyormusunuz. benim bebek 20 gunluk oto koltuğuna oluyor anca bebek arabasınada olmaz. nasıl dışarı cıkıp gezeceğiz bazen ruhum cıkcak gibi oluyor. ilerdede artcak diye korkuyorum şimdi arada annem yanımda oluyor canım sıkılmıyor normalde yanımda hiç kimse yok esenyurtta oturuyorum.ve ztn tipik biyer. ne arkadaş ne tanıdık hiç kimse yok. siz neler yapıyorsunuz

offf off,tam da derdimden bahsettin.Beni bilen biliyordur,oturmayı sevmem hiç,sürekli yürüyüş yapan,çarşı pazar gezen bir tipimdir.Şimdi oturdukça daralıyorum.Ev gezmesine gidiyorum ama yeterli gelmiyor.Doyasıya gezmek istiyorum.Az daha büyüsün oğluşum,arabasına koyup gezeceğim inş,ama baharı beklemem gerek arabasına koymak için.Yani daha çokkk var

sorma canım yaa aynı dertler bende de var. bazen o kadar çok bunalıyorum ki anlatamam. bu kışı nasıl geçireceğiz bilmiyorum özellikle bebişim çok ağlayıp durmadığı zamanlarda nefes alamıyormuşum gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…