Lohusalık hakkında..

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
25 ağustosta normalmdoğum yaptım bir 20 sonra kanamam bitti sandım ama 6 gün sonra lekelenmem oldu. 38. Güne. Kadar devam etti. 41. Gün tamamen temizlenmiş sandım ama sabah leke geldi akşama akıntı halini aldı beya akıntı. Beyaz okunca tmm dedim. Çok afedersiniz gece birliktelik yaşadım sabaha normal kanamam oldu oğleye kadar sonra kahverengi akıntı ya döndü. Şimdi ben adetlimiyim, lohusamıyım, özür hastalına mı girer

Maşallah ne güzel akılda tutmuşsunuz günleri. 90 gün önce doğum yaptım hâlâ adet olup olmadığımı bilmiyorum.

doktoruna danış istersen

40 gunu gecince artik ozur oluyor cnm
Yani çok karışık yazdım kusura bakmayında demek istediğim normal kanamam bitmişti kahverengi,beyaz akıntı ardından normal kanama Şuanda kahverengi akıntı oluyo özüre giriyo demi? Bebeği abdestsiz emzirmek istemiyorum o yüzden sordum

Bende 40 gunu gecince ozur diye biliyorum benimde 2 ay oldu dogum yapali 40 dan sonra akintim oldu kahve tonunda sordum ozurmus

40 i geçince artık özür olur.lohusalik herkeste farklı sürer bende de 15 gun falan sürmüştü ama 40 hanefilerce kabul edilen zaman.ondan sonrasında artık özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…