Lohusalik kkkkkkkk:((((((((((((

Aylinacar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
11
0
6
Konya
Merhaba telefondan girdigim için uye olamamistim. Ama artık telden de olunuyormus. Benim derdim. .. Lohusalik depresyonu. Engel olamıyorum. Evliligimdede bir problem yok. Ama problem yaratiyorum 5 senelik evliyim. 29 gun once dogum yaptim ve esim büyük oğlum etkilenmesin diye isten gelince onunla ilgileniyor. Ve be n çok kiskaniyorum. Esim bir dedigimi iki etmez.ama a simdi dışarı çıkarmıyor bebek hasta olur diye. Patliyorum evde. Özellikle emzirirken içim sıkılıyor. By depresyon dan nefret ediyorum. Nasıl geçer. Birde ben bidaha hamile k almak istemiyorum. Igne ike korunmak istiyorum. Bilginiz varmi. Spiral taktirirken cok acı duydum sonra çıkarttı m ve bu bebeğim i dogurdum. Simdiden fikirletiniz icin tesekkur ederim.

Cok geçmiş olsun ,durumun geçici önce bunu bile ve üzülme .Biraz sabırlı olmalısın,hormonların yüzünden sıkıntı duyuyorsun ve çok haklısın.Kendine zaman ayırmalısın,ailenden bir büyük bebeğine baksın bir kaç saat sen de çık dolaş hava al ,kuaföre git,bir iki alışveriş yap,2 krem alsan sürsen bile kendini iyi hissedersin.
Üzme kendini ne güzel bebeğin var ,Allah sizlere bağışlasın.:nazar:

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun.. bu tarz sorunlar birçok annede istemeden de olsa olabiliyor maalesef.. sorununun farkındasın zaten bence profesyonel yardım al.. psikiatsire falan git.. bu arada annenlere falan durumu anlat onlarda yardımcı olurlar eminim.. eşinlede konuş daha anlayışlı olsun sana karşı...

Canim Hayirli olsun bebegin ama bu durumpar gecici bunlari bende yasadim 5 ay once :) kocami nerdeyse bosucaktim o derece sinirime dokunuyordu :) o kadar anlayisliydi ki ama her hareketi batiyordu bana cok agladim s3bepsiz yere sutum kesilmesin diye cok dua ettim.bolbol dua et gecicek bebeginpe ilgilen ama hersey gecti

Back
X