Lohusalık sonrası ilk adet?

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
kızlar ben kırkım çıktıktan beş gün sonra adet oldum.üç gün az miktarda sürdü.4. gün akşama kadar pedimde herhangi bir lekelenmem olmadığı ve beyaz akıntım geldiği için temizlendiğimi zannederek yıkandım.fakat dün akşam tekrar kanamam olduğunu farkettim.kullandığım pamuk kan olmuştu.ama gelin görünkü bugün yine tık yok:(neyin nesi bu ya..sizce adet değilde başka bir sorun mu?aranızda böyle bişey yaşayan varsa lütfen bildirsin kızlar müthiş gerginim:((

cnm benimde 40 ım çıktıktn sonra 44 .gün adet oldum 5 gün kadar sürdü şuan gelen giden yok çok az leke şeklinde arada oluyo bakalım ne zaman tamamen bitecek bende merak ediyorum ama sıkma canını normaldir herhalde...

canım normal merak etme,rahimkendini toparlamaya çalışıyo,doktora sormuştum ben,benimde 40 bitti 45. gün regl oldum 8 gün sürdü ama şöyle,senin gibi 4 gün oldu bitti sandım bidaha başladı bi gün sonra, korkma yani canım

kızlar sağolun ne bileyim daha önce başıma gelmediği için endişelendim.hala pedime gelen bişey yok ama wc ye gidince az bişey geliyor.napalım bekliycem artık tamamen ne zaman kesilirse o zaman yıkanırım..

allah allah ya kızlar cok erken olmussunz
ben 6 ay olmayan duymustum
aslında ne güzel ben adet olmayı özledim..
sanki patlıcakmısım gibi hissediyorum bazen
olsam içim rahatlayacak sanki

bende aynı sorunu yaşıyorum. kırkım çıkalı bir ay oldu . bir aydır bi kaç gün az kanamam oluyo 5 -6 gün bişey yok. ama bu adet kanaması değil. ben doktora sormadım ama tahmin etmiştim çünkü tam kırmızı değil. ya çok koyu ya çok açık kırmızı geliyo. inşallah biter
bide ben sezeryan oldum acaba sizlerde mi öyle

ben hala adet olmadım.gerçi böyle rahatımda biraz tedirginlik oluyo dışarı çıkınca,ya aniden olursam diye...

ben hala adet olmadım.gerçi böyle rahatımda biraz tedirginlik oluyo dışarı çıkınca,ya aniden olursam diye...

kızlar bendede aynı sey oldu ...emzırıyorumda emzırn anneler 6 ayda oluyomus genellıkle korkuyrum bende ısallah adet kanamasıdır...lekelenmeden 1 gun once dr gtmıstım bı sorun yok dedı..sanırım olsa anlardı ...:S

slm sormayın bende aynı dertden muzdaribim 40ım cıktı 8gün sonra adet oldum bir gün geldi bir gün gelmedi neyse yıkandım aradanbi sekiz veya dokuz gün sonra gene aynı sey oldu bi geldi bi gelmedi derkeeeenn simdi de hic gelmiyo yaklasık ramazan bayramından beri :bbo:emziriyorum ona baglıyorum ama umarım oyüzdendir valla doktora gitmeye test yapmaya korkuyom.bir sene olmayan varmıs normalmiş diyede duydum umarım öledir :Saruboceq:

bende doğum yapalı 6 ay oldu hala adet olmuyorum,1 sene olmayanları bende duydum hatta annem doğumdan sonra iki sene olmazmış,sanırım anneme çekmişim,patlayacak gibi hissediyorum ,olsam rahatlayacam

doğum yapalı 6 ay 1 hafta oldu ve adet oldum,fakat çok yoğun değildi ve kısa sürdü(yumurtlama döneminde ağrım oldu adet olcakmış gibi,15-20 gün sonra ilk adeti oldum)

kızlar ben ilk kızımı normal doğumla ikinciyi sezeryanla yaptım
ikisindede adet görmem aynı şekilde oldu
kırkımın ardından hemen hastalandım ve 3 ay içinde düzenli adet görmeye başladım şuan ikinci kızım 7 aylık ve ben halen düzenli adet görüyorum

ben de kırkım çıktıktan 1 hafta felan sonra adet oldum . o gün bugün düzenli bi şekilde 28-30 günde oluyorum . bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi bilmiyorum tabi :S

Back
X