• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık yeni bitmisken yatılı gelen görümce ve kayın

Eşiniz masraf olmasın diye gelmesinden, gelsin de otelde kalsın, söylemine nasıl döndü? Bence boşluklar var. Ya siz ikna oldunuz ya da orada ikna olmuş gibi davranan birileri var.
Ya eşim aramıs demis ki anne eşim yeni dogum yapmış olucak uygun olmaz annesi de direkt zaten otelde kalıcak demis bana dedigi bu yalan olcagını da düşünmüyorum he o zaman katakülleye getirip kalırsa da o zaman işler degisir

Burda konu acmıstım yurtdısında yasadıgı icin kaynım 35 haftalıkken bende 2 hafta kalmıstı nişanı icin.ne hazırlık ne bir sey yapamamıstım bebegime annemlerde kalmıstım hatta 7 gün falan.Kaynım gidince de erken dogum riskim cıktı hep evde yattım annem bir haftada tüm evi bebeğin ütüsünü işini bitirmeye calıstı cok yoruldu.Kayınvalidem sagolsun uzakta oldugu icin dünya umrunda degil arayınca yalandan ay yetistirirsiniz allah yardımcın olsun der kapatır.Neyse bugğn ögrendimki bebegim 45-50 günlükken görümcem ortalama 3 hafta kaynımda 3 günlügüne kalmaya gelicekmis.Kayınvalidemler sonra gelicek onlar gelemiyor su an.Ben istemiyorum eşimde istemiyor ama söyleyemiyor.Yani görümcem hadi neyse ama kaynım neden geliyor daha yeni gitti.Bebekle evde nasıl rahat edeyim her ne kadar otel gibi kullansada. Kayınvalidemde hic yönlendirmiyor umrunda degil esimde onları kıramıyor cok sıkıldım
Asla kabul etmeyin eşinize belirtin ve açık açık söylesin söyleyemiyorsa eşinizin yanındayken arayın ve yeni doğum yaptığınızı misafir lkabul edemeyeceğinizi açık bir dille belirtin siz yeni doğum yapmış bir annesiniz bebeğinizle rahat rahat ilgilenmek evde rahat dolaşmak yatıp kalkmak istersiniz haliyle kesinlikle kabul etmeyin

Back