- Konu Sahibi geldimgidiyorum
mrb hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var. kayınvalidemle karşılıklı olarak birbirimizi sevmiyoruz ama ikili ilişkimizi saygı çerçevesinde yürütüyoruz. bizim yeni bebeğimiz oldu. hamileliğim boyunca benle ilgilenmeyen doğumdan sonra ağrımı sancımı sormayan bu insanın çocuğum olduktan sonra onun üzerinde hak sahibi olmasını kaldıramıyorum. normal sevse o kadar canım sıkılmıycak ama bebeğimle ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapıp sonrada en çok babannesini sevecek ben artık dayanamam sürekli görmek isterim gibi davranışlarına dayanamıyorum.abartmayayım kucaklarına almalarından hakkında konuşmalarına kadar herşeye gıcık oluyorum. elimde değil deniyorum ama önüne geçemiyorum bu duygumun. yapmacık geliyor çünkü sonuçta karnımdaykende torunlarıydı bir defa görünce büyük bir sevgi başlamadı ya. şimdi bebek oldu diye hergün arıyorlar artık hep gelip gitmek istiycekler bizide bekliycekler. ben bu durumdan çok sıkıldım anlaşamadığım ve eşim için katlandığım insanlar ile sırf torun var diye sürekli görüşmek istemiyorum. torunlarını görmek hakları ama birlikte vakit geçirince hm psikolojim hem evliliğim bozuluyor. zamanla geçermi bu duygu fikir verin lütfen