Lohusayken esim tecavuz etti.

Pamuk Prensesiniz

Kadinin kariyeri Cenneti ayaklarnin altina almasdr
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
415
500
33
31
Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..

Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Peki sonrasında naptınız :(

ohaaa

Kocanın psikolojisininde çok yerinde olduğunu düşünmüyorum..onu haklı çıkarmak adına yazmıyorum bunu..hem cahil hemde ölüm korkusu,askerlik psikolojisi yerlebir etmiş onu..ne denir ki..ailenin yanına git kafanı topla biraz hem dinlenirsin.

Eee babanız ne demiş?
o da duzelin diyip duruyo 2cocukla nabcn alttan al ilgi goster diyo, kimse demiyo ki bu kiz dogumdan ckti ona ilgi gosterilip baklmali ben bi bizimkilerde gordm boyle, herkese yalakalk yapip yanina cekti bi annem arkamda.

o da duzelin diyip duruyo 2cocukla nabcn alttan al ilgi goster diyo, kimse demiyo ki bu kiz dogumdan ckti ona ilgi gosterilip baklmali ben bi bizimkilerde gordm boyle, herkese yalakalk yapip yanina cekti bi annem arkamda.
Cümleleriniz pek bir şey anlamadım da boşanmak istemiyorsunuz sanırım.
İnşallah düzelir.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Back
X