lojman halıfleks

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
kızlar çok şükür lojman çıktı. yarın evi görmeye gideceğiz ama %95 yerler halıflekstir diyolar. ben daha önce halıfleks kullanmadım hiç küçükken bizim evde de vardı ama hatırlamıyorum.

duvarları boyatmamız lazım nasıl olacak yere yapıştırdılarsa. bir de ben yıkatmak istiyorum kalkar falan diyolar öyle de kullanılmaz ki, bir de benim kedim var toz ve tüy çok tutar diye biliyorum.

lojmanda oturmuş veya halıfleks kullanmış kişiler bana nasıl kullanacağım ne yapacağım hakkında yol gösterebilirler mi?

bağ evimizde var eğer yere yapıştırmalıysa kaldırıp yıkayamazsınız sulu süpürge işinize yarar tertemiz yapar.kalkanlardansa zaten yıkatmaya yollarsınız kolay gelsin zor biraz halıfleks işi :)

Halıfleks bana çok pis geliyor ya. Tüylerden kurtulmak için habire süpüreceksiniz başka çaresi yok.

bağ evimizde var eğer yere yapıştırmalıysa kaldırıp yıkayamazsınız sulu süpürge işinize yarar tertemiz yapar.kalkanlardansa zaten yıkatmaya yollarsınız kolay gelsin zor biraz halıfleks işi :)

halı yıkama şirketi eve gelip yıkıyormuş ama yeni olduğum için nasıl iyi mi yaparlar daha beter mi olur bilmiyorum

Halıfleks bana çok pis geliyor ya. Tüylerden kurtulmak için habire süpüreceksiniz başka çaresi yok.

aynen ben kullanmasam mı diyorum yerler betonmuş sanırım ama bina merkezi sistemle ısınıyor gene de soğuk mu olur, kışın çetin geçtiği bi bölge burası ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

aynen ben kullanmasam mı diyorum yerler betonmuş sanırım ama bina merkezi sistemle ısınıyor gene de soğuk mu olur, kışın çetin geçtiği bi bölge burası ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
ay soğuk olur mecbur kullanıcaksın betondan iyidir imkanın varsa hanş eve gelip makinayla koltuk halı yıkayan firmalar var onlarada yıkatır oyle taşınırsın içinde rahat etmiş olur

Kullanmayabilirsin, Batman'da 6 senedir lojmanda oturan arkadaşlar var mutfak dolabı vs yaptırmışlar 1 sene daha oturcaklar hakları bitiyor, sen de bişeyler yaptırabilirsin

ay soğuk olur mecbur kullanıcaksın betondan iyidir imkanın varsa hanş eve gelip makinayla koltuk halı yıkayan firmalar var onlarada yıkatır oyle taşınırsın içinde rahat etmiş olur

yarın gidip evi görücez bazıları parke yaptırıyomuş inşallah bizden önce oturanlar yaptırmıştır. bi firmayla görüştüm boyadan sonra yıkatmayı düşünüyorum naylonla üzerini kapatıcam ama inşallah boyarken boya yapmazlar

Halıfleks çok pis ya. Kedi de var demişsiniz. Bende de kedi var da halıya oturup kalksa bile bir kaç tel tüy kalıyor. Halıflekse süründüğünü düşünün. Ayrıca hiç bir zaman tamamen temizlenmediğini düşünüyorum. Annemin evinde vardı, günlerce de yıkasak ters çevrildiğinde içinden birşeyler düşüyordu. Tozu kiri tutan bir yapısı var çünkü.

En azından sadece oturduğunuz odayı laminant dösetseniz hem illa pahali kaliteli bişey yaptırmak zorunda değilsiniz ucuz olanlarıda var

Back
X