Merhaba hanımlar . Esimin meslegi dolayısıyla Güneydoğu da sehir merkezine uzsk bi lojmanda oturuyoruz. Üç aileyiz burada. Yediğimiz içtiğimiz ayri gitmez ana baba nin yokluğunu birbirimize hissettirmemeye çalışıyoruz iki senedir beraberiz. Evler mustakil catkapi gideriz ev temiz mis pis mis konusulmaz . E hersey cok güzel diyorsunuz benim sorunum şu iki kisiyken sorun yok ama ucumuz bir araya gelince bi yarış basliyo laf sokmaların haddi hesabi yok kafama takmadim ilk baslarda sonra lari hata bende mi acaba dedim ama artk hersey büyüdü gözümde. Bizim henüz cocugumuz yok allah izin verirse mayista oglum u kucagima alic am komsularimin birer kızı var haliyle biz onlardan daha özgür uz esim istirahatli olduğu gun ogle sonuna kadar uyuruz geceleri dışarı çıkarız evin önünde nargile vs. Tv ye bagli değiliz ya çizgi film ya müzik açıktır. Genelde aksamlari netten film açarız. Komşular imiz da tam tersi yas farki çok yok bn 21 esim 24 onlardada bayan 24 esler 26 27 . Bize cocuk gözüyle bakıyorlar her yaptigimiz a bir eleştiri misal vereyim artk geçenlerde bi köpek yavrulamis bi tanesi haric hep yavrular ölmüş bizde yazık o da ölmesin diye eve aldik gulmeler bi laflar kopek besleme k gunah vs bizdd biliyoruz ama eleştiriye açık değiliz ki. Ama isin ilginc yani mesela x yada y komsumla tek basima yken kopek sevmli.ama ucumuz bir arada yken kopek pis. Gecen haftasonu esimle kartopu oynadik x komsum camdan gordu hasta olma dedi y komsum keske duysaydim bndd cikardim dedi ama aksam beraberdik güldüler bide heryer i kar olmus karlara yatmislar kardan adam yapmislar bilmem ne diye. Bugün aksam da cocukllara dayaktan konu acildi sende anne olunca gorucez dediler bunu belki yirmi otuz kez soylemislerdir biktim artk bu laftan çocuğun olunca nasol olcan acaba seni de gorcez yat sen yat az kaldi filan sıkıldı m artk ikili oyunlar dan yaris lardan sizce nasil davranmaliyim soguyorum bole olunca ama burasi ole bi ortam ki her gun beraberiz nerdeyse. Vede bn mi abartıyorm