- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
kızlar bana acil bir akıl verin lütfen.kendinizi benim yerime koyun siz ne yapardınız onu söyleyin.hemen kısaca yazayım.eşim asker.5sene olacak evleneli, ilk dışarı taşındık, sonra ben hamile kaldım 7 aylık hamileyken lojmana geçtik.iki senedir burada oturuyorum.eşim gölcükte çalışıyor ben oradaki lojmanlar apartman olduğu için gittim taa yalova tarafındaki lojmanlara,karamürsele. burdakile dubleks.çocuk oynasın bahçeli falan dedim. bin pişman oldum.iki senedir yaşadığım artık allah bilir. evimi sayısını bilmediğim kadar su bastı alt katı, iki haftadır gene gene. ne halım kaldı ne mutfağım. ve pis su, klozetler taşıyor, pire desen dolu yeni kurtuldum ondan, bahçeli olduğundan kedi köpek dolu,hamam böceği envayi çeşidi var. bıktım ,illallah geldi. çocuğum 15 aylık,benim gölcükten lojman alma hakkım var tekrar. ama tabi lojman hakkı 5 sene. benim 3 senem kaldı. siz olsanız 3 sene için bir daha ev taşır mısınız? gölcüğe apartmana gider misiniz? bir de alıştık buraya , oh bahçeli, çocuk dışarıda sürekli güzel havada, mangal serbest, yeşillk.ama diğer eksileri bezdirdi.ısınması ayrı sorun. gölcükte apartman olacak, ses yapıcaklar biz yapıcaz,ama eşime yakın,hastanelere yakın , gölcük merkezde. burası allahın terkettiğ yer. ne yapayım ne olur bir şey söyleyin. lojman yönetimi arıyorsun burda kaç kere kaç gün sonra geliyorlar. bir serbestlik bir umursamazlık ne olur söyleyin siz olsanız ne yaparsınız ?