Lokal anestezi ile burun ameliyatı olan varmı?Yada olmayı düşünen?

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa

bir bayan olmayı düşünüyordu ... ama iyi karar vermelisin bence çünkü, psikolojin bile bozulabilir..

kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa

valla ben septum deviasyonu ameliyatı oldum 2 kez lokal anesteziyle.önce ellerini ayaklarını bağlıyolar.sonra gazlı bezle burnunun deliklerine sokup çıkartıyor dr böylelikle uyuşuyo burnun.hatta burnunun içinden genzine akıyo yutuyosun onu.damağın kuruyor.ben kendimi aciz hissettim şahsen.hiçç tavsiye etmem.takur tukur sesler.resmen çekiçle vuruyo gibi,benim başım kımıldıyodu hatta yüzümü yarcak heralde dedim... yani bence olma lokal..tavsiye etmemm

ben Local+sedasyonla oldum
walla mis gibi geçti ameliyat
ewe nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum :)

ben Local+sedasyonla oldum
walla mis gibi geçti ameliyat
ewe nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum :)

evet bu sedasyonda genelden farklıymış galiba nasıl oluyo çok korkuyorum genel anesteziden henüz dr la konuşmadım amagenel kesinlikle olamam çekiç seslerinede razıyım

Canım ben daha yeni oldum, perçembe günü lokal+sedasyon ama sedasyon kısmı bene etki etmedi açıkcası :) sakın korkma kesinlikle çoookk rahat bende başkalarından duyduğum kadarıyla çok korkmuştum ama doktorun hastaları ile konuştumhepsi çok rahat dedi ve de öyle oldu, dişçi koltuğundan daha rahattı diyebilirim.. ayrıntıları burdan okuyabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...luyorum-desteklerinizi-bekliyorum-kizlar.html

evet bu sedasyonda genelden farklıymış galiba nasıl oluyo çok korkuyorum genel anesteziden henüz dr la konuşmadım amagenel kesinlikle olamam çekiç seslerinede razıyım

canım sadece ameliyat olacağın bölgeyi uyuşturuyorlar
sedadyonlada seni derin bir uykuya sokuyorlar okadar

ilk defa ufuk bey için olumsuz bir şey duydum :(
yani tabiikide her zaman 100% basarı olamaz ama bende Ufuk bey de karar kılmıştım..
can beyin yaptıgı burunları gormedim hiç hep Ufuk beyin ameliyat ettigi hastaların fotografları var..
can bey hemen tarih verebiliyor mu?benim aralığın 3. haftası olmam lazım bu ameliyatı :( yemin törenine yetismeliyim :)))

ARkAşlar merhabalar,
ben 09\04\2009 da local anastezi+sedesyon yapıldı.hiç korkmayın diyebileceğim,gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir yöntem. bırakın ses duymayı uyandıkdan sonra bile acı duymuyorsunuz.

Ankaradaki arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun...Ben uzun zamandır deviasyon ameliyatından kaçıyorum.Hangi hastanede olduğunuzu ve dr adı yazarsanız sevinirim.

Ben de bu yöntemle oldum, diş taşı temizliğinden filan çok basit geldi bana. Ameliyat denildiği için insanlar korkuyor heralde.

Ben de bu yöntemle oldum, diş taşı temizliğinden filan çok basit geldi bana. Ameliyat denildiği için insanlar korkuyor heralde.

sadece lokallemi yoksa hafif uyuylamı bide cesaret iğnesi ve lokalle olanlarda varmış sanırım ama genel kesinlikle olamam acayip bi korku bu :S

Ben kocaeli umuttepe tıp fakültesinde oldum.Ancak benim küçükken geçirdiğim kazadan sonra nefes alamama gibi ve şekil bozukluğu gibi sorunlarla girdim ameliyata.Birde burun iç kemik büyümesi ve arkasında et vardı ve bunlar nefes problemi yapıyordu.Doktor prof.'tu isim vermiyim.Toplam 6 saat kaldım ameliyathanede ve ne sedasyon nede genel anestezi oldum.Ama öyle bir uyuşturduki gözlerime kadar kütük gibi oldu.Sanki burnun senden ayrı bir organ gibi oldu.Zaten ben istemiştim genel anestezi yapmayın diye.Bütün kıkırdakları söktü aldı.Zaten öyle olması gerekiyordu.Ta içe kadar kemiği aldı,eti aldı ben görüyordum bunları.Hatta bir ara tiksinmekten kusmak gibi oldum ama kusmadım.Yani estetik olacaksanız pek bir sorun yok ama benim gibi nefes problemi çekiyorsanız ve burunda derine inecek kadar hasar varsa genel olun.Dayanırım diyorsanız lokal olun ancak sedasyon yaptırın derim ben.Çünkü bana bayağı koydu bu lokal.6 saat nedemek ya.Öldüm dirildim resmen.Hele hele eti kesip çıkarırken öyle bir kan boşaldıki burnumun içine peçete soktu düşünün artık.sadece şekil bozukluğu olupta ameliyat yaptırmak kesinlikle istemezdim.Ancak işin içine sağlık girince mecbur kaldık.

Ben kocaeli umuttepe tıp fakültesinde oldum.Ancak benim küçükken geçirdiğim kazadan sonra nefes alamama gibi ve şekil bozukluğu gibi sorunlarla girdim ameliyata.Birde burun iç kemik büyümesi ve arkasında et vardı ve bunlar nefes problemi yapıyordu.Doktor prof.'tu isim vermiyim.Toplam 6 saat kaldım ameliyathanede ve ne sedasyon nede genel anestezi oldum.Ama öyle bir uyuşturduki gözlerime kadar kütük gibi oldu.Sanki burnun senden ayrı bir organ gibi oldu.Zaten ben istemiştim genel anestezi yapmayın diye.Bütün kıkırdakları söktü aldı.Zaten öyle olması gerekiyordu.Ta içe kadar kemiği aldı,eti aldı ben görüyordum bunları.Hatta bir ara tiksinmekten kusmak gibi oldum ama kusmadım.Yani estetik olacaksanız pek bir sorun yok ama benim gibi nefes problemi çekiyorsanız ve burunda derine inecek kadar hasar varsa genel olun.Dayanırım diyorsanız lokal olun ancak sedasyon yaptırın derim ben.Çünkü bana bayağı koydu bu lokal.6 saat nedemek ya.Öldüm dirildim resmen.Hele hele eti kesip çıkarırken öyle bir kan boşaldıki burnumun içine peçete soktu düşünün artık.sadece şekil bozukluğu olupta ameliyat yaptırmak kesinlikle istemezdim.Ancak işin içine sağlık girince mecbur kaldık.

bendede aynı sorunlar var kırık var kemikte bbir problem ve et var yani okadar uzun sürermi bnmde ? lokalede razıyım cesart iğnesi flnda yapıolarmış ameliyattan çıktıktan sonra nasıl hissettin kendini?

asla lokal anesteziyle olma bence,pişman olursun,kötü bir psikolojiymiş :53:

ben 11 gun önce lokalle burunucu amelıyatı oldum cok da rahat gectı hiç acı hissetmedim doktorumun eli cok hafifti zaten ben tavsiye ederim tabi herkesin bünyesi farklı ben acıya agrıya cok dayanıklıyımdır..

geçmiş olsun jivalina nasıl oldun ,benim bi buçuk ay oldu.her geçen gün daha da güzelleşiyo,keşke önceden olsaydık :82:

Back
X